TV: Emilie sagen – Politiet fandt ikke noget under ransagning af ejendom i Korsør

Korsør: Politiet valgte mandag endnu engang at ransage en ejendom på Tårnborgvej i Korsør i jagten på den forsvundne Emilie Meng og det er til trods for, at politiet allerede har ransaget ejendommen hele 4 gange tidligere uden at finde noget, men i dag forsøgte de altså igen.
Der blev gået grundigt til værks da politiet mandag ransagede ejendommen, hvor politifolk vandrede ind med alt fra boremaskiner, skovle, lytteudstyr, kameraer og meget mere, for at være helt sikre på at der ikke var spor af Emilie Meng på ejendommen.

– Vi har boret igennem fundamentet, vi har været inde med lytteudstyr. Vi har sågar været i kloakken, for at se efter pigen, sagde Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på et pressemøde efter ransagningen.
Grunden til politiet valgte at slå til mod ejendommen for femte gang, skyldes ifølge en udsendt pressemeddelelse, at der var kommet nye oplysninger i sagen, som gør at man en gang for alle måtte udelukke ejendommen på Tårnborgvej.

Efter ransagningen kunne Kim Kliver på pressemødet da også slå fast, at Emilie Meng ikke er på adressen, ligesom hun heller ikke har været der, da der ikke er et eneste spor efter den forsvundne nu 18-årige pige på adressen, og man kan derfor nu helt udelukke ejendommen fra sagen og arbejde videre med de andre spor og henvendelser de har i sagen.
– Der er ingen grund til at tro, at der bliver holdt personer tilbage mod deres vilje på denne adresse, sagde Kim Kliver på Pressemødet.

Ejendommen er også den samme som ifølge Helle Flintholm eftersøgnings gruppen ”Forsvundne Personer” skulle have været ulovligt overvåget af medlemmer fra gruppen, hvor der blandt andet skulle have været taget en mursten ud, for at man kunne placere lytteudstyr på ejendommen.

Helle Flintholm havde efterfølgende meldt sig ud af gruppen, da hun moralsk ikke kunne stå inde for disse metoder, men ifølge stifteren af gruppen Sofie Sønderup skulle dette aldrig have fundet sted, men Helle Flintholm hævder dog at have dokumentation på sine udtalelser, i form af samtaler mellem medlemmerne, hvor den ulovlige overvågning skulle være blevet drøftet i detaljer.
Politiinspektør Kim Kliver afviser dog at der skulle have fundet en ulovlig overvågning sted, og at de i øvrigt ikke ville tøve med at sigte folk hvis dette fandt sted, og kunne desuden oplyse at ingen er sigtet for noget som dette.

/112news/
Se mere tv fra ransagningen i klippet herunder. Fotograf. Nicolaj Svensson – 112news.dk
Denne artikel er set2637gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar