TV: Emilie sagen – Politiet fandt ikke noget under ransagning af ejendom i Korsør

TV: Emilie sagen – Politiet fandt ikke noget under ransagning af ejendom i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Politiet valgte mandag endnu engang, at foretage en ransagning af en ejendom på Tårnborgvej i Korsør i jagten på den forsvundne Emilie Meng.

Ransagningen skete efter, at politiet allerede fire gange tidligere har ransaget samme ejendommen, dog uden at have fundet noget. I dag slog politiet alligevel til for femte gang, med assistance fra Beredskabsstyrelsen.

Der blev gået grundigt til værks da politiet mandag ransagede ejendommen, hvor politifolk vandrede ind med alt fra boremaskiner, skovle, lytteudstyr, kameraer og meget mere, for at være helt sikre på at der ikke var spor af Emilie Meng.

– Vi har boret igennem fundamentet, vi har været inde med lytteudstyr. Vi har sågar været i kloakken, for at se efter pigen, sagde Politiinspektør Kim Kliver fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på et pressemøde efter ransagningen.

Grunden til politiet valgte at slå til mod ejendommen for femte gang, skyldes ifølge en udsendt pressemeddelelse, at der var kommet nye oplysninger i sagen, som gør at man en gang for alle måtte udelukke ejendommen på Tårnborgvej.

Efter ransagningen kunne Kim Kliver på pressemødet da også slå fast, at Emilie Meng ikke er på adressen, ligesom hun heller ikke har været der.

Der var ikke et eneste spor efter den forsvundne, nu 18-årige pige på adressen. Man kan derfor nu helt udelukke ejendommen fra sagen og arbejde videre med de andre spor og henvendelser de har i sagen.

– Der er ingen grund til at tro, at der bliver holdt personer tilbage mod deres vilje på denne adresse, sagde Kim Kliver på Pressemødet.

Ifølge Helle Flintholm er ejendommen også den samme, som medlemmer af eftersøgnings gruppen ”Forsvundne Personer” skulle have overvåget ulovligt.

Medlemmerne skulle angiveligt, blandt andet have taget en mursten ud, for at man kunne placere lytteudstyr på ejendommen.

Helle Flintholm havde efterfølgende meldt sig ud af gruppen, da hun moralsk ikke kunne stå inde for disse metoder. Men ifølge stifteren af gruppen Sofie Sønderup skulle dette aldrig have fundet sted.

Helle Flintholm hævder dog fortsat, at have dokumentation for sine udtalelser, i form af samtaler mellem medlemmerne, hvor den ulovlige overvågning skulle være blevet drøftet i detaljer.

Politiinspektør Kim Kliver afviser dog, at der skulle have fundet en ulovlig overvågning sted, og at de i øvrigt ikke ville tøve med at sigte folk hvis dette fandt sted. Han kunne desuden oplyse at ingen er blevet sigtet for noget som dette.

/112news/

Se mere tv fra ransagningen i klippet herunder.

Fotograf. Nicolaj Svensson – 112news.dk
Denne artikel er set4275gange.