Om os

Velkommen til 112news.dk – Krimi nyheder fra forreste linje

Historien:

112news.dk er et krimi nyhedssite, som levere nyheder af diverse politi, brand og redningsopgaver, hvor vi skildre virkelighedens begivenheder og følger hverdagens helte, når de dagligt rykker ud for at hjælpe folk i nød.

112news.dk blev skabt under navnet Alarm112-foto.dk den 27. november 2007, men har siden da været i en rivende udvikling, og derfor valgte vi i 2015 at skifte navn til 112news.dk som nu ejes af Fix it media.

Udover at levere nyheder på siden her, levere vi også fast nyheder, billeder og videoer til blandt andet TV-Øst og VD-Online, ligesom vi også er fast samarbejdspartner med Localeyes, hvor igennem vi distribuere vores materiale til en bred vifte af de danske, tyske, svenske og norske nyhedsmedier.

I dag er der knap 7 freelance fotografer tilknyttet 112news.dk, ligesom vi også løbende modtager materiale fra andre leverandører, herunder vores samarbejdspartnere fra skadestedsfotograf.dk og holbaekonline.dk

Info:

Ansvarshavende chef redaktør.

Lasse Antonsen

Mail: info@112news.dk

Siden drives af:

Fix it media

4220 Korsør

cvr: 36668024

8 comments

 • henriette jakobsen

  Er det muligt at få tilsendt nyhedsmails?

 • Ikke endnu, men jeg vil arbejde på det.

 • Ib Olsen

  I søger fotografer, men burde måske også søge nogle korrekturlæsere, så jeres nyheder bliver lidt nemmere at forstå. Jeg har fulgt nyhederne i længere tid og er knap så imponeret de danskkundskaber, som kommer til udtryk.

 • Marius

  Hej Ib

  Uden at have nogen anden relation til hjemmesiden, bortset fra at læse med ind i mellem ligesom dig selv, så er jeg sikker på at de takker ja tak til dit tilbud om at læse korrektur på deres tekster.

  De bedste hilsner
  Marius

 • Katrine

  Syns ærligt at man skal begynde at skrive artikler som er korrekte. Har selv haft en dårlig oplevelse med dette blad, og har efterfølgende lagt mærke til jeg ikk er den eneste. Det ville være så fedt hvis i brugte jeres tid på at skrive sandheden.

  • Hvori mener du vi skriver usande historier? Vi bringer nyheder som et hvert andet medie i Danmark, hvor vi sørger for at skaffe oplysninger og fakta om det skete til vores artikler, blandtandet via døgnrapporter, pressemeddelelser, udtalelser fra politi og redning mm. At der så nogen gange bliver givet oplysninger som ikke passer 100, er vi desværre ikke herre over. MVH. Lasse Antonsen – 112news.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.