Fotografer søges!!!

Kunne du tænke dig, at være med til at, tage billeder og skabe nyhederne til siden her. Så send en mail. på adressen. brandmandlasse@gmail.com, eller brug kontakt formularen på siden. Så vil du hurtigst muligt få en tilbage melding.

Der gøres dog opmærksom på at, det er frivilligt at være fotograf for os, men da vi arbejder tæt sammen med nogle af medierne i Danmark, vil der den vej igennem være mulighed for at vi kan sælge noget af materialet, så du har mulighed for at tjene lidt på dit materiale.

For at kunne modtage meldinger om ulykker mm. Kræver det dog at man har en scanner, samt en pc med specielt software. Har man ikke sådan udstyr, vil det blive yders svært at finde frem til, hvor tingene sker.

Der kræves ikke nogen større erfaring, men dog skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af noget udstyr til foto og video. Endvidere kræver vi at, du er bekendt med gældende regler om fotografering i det offentlige rum, som almindelige etiske og morale regler. Reglerne kan læses her. Fotografering og privatlivets fred

Med venlig hilsen.

Team 112news.dk