Knivstikkeri på Motalavej i Korsør: 23-årig mand anholdt

Knivstikkeri på Motalavej i Korsør: 23-årig mand anholdt

Fotograf. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk/112video.dk

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har lørdag anholdt en 23-årig mand, som er blevet sigtet for et knivstikkeri på Motalavej i Korsør lørdag eftermiddag. Det skriver TV2-Øst.

Episoden fandt sted på Motalavej ved 13 tiden lørdag eftermiddag og flere patruljer fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi var hurtigt fremme på stedet, hvor et større område omkring Kvarterhuset blev afspærret.

Ifølge politiet har flere personer været involveret i knivstikkeriet, men heldigvis skulle ingen være kommet alvorligt til skade. Det oplyser vagtchefen fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV2-Øst.

I forbindelse med efterforskningen af knivstikkeriet var flere patruljer tilstede ved en adresse på Annagade i Korsør, hvor tungt bevæbnet betjente stod ved indgangen til en gårdhave.

Artiklen fortsætter efter videoen…

Fotograf. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk/112video.dk

Ifølge TV2-Øst har politiet anholdt en 23-årig mand for knivstikkeriet, og det vurderes nu om manden skal fremstilles i et grundlovsforhør.

Politiet er færdige med deres undersøgelser på stedet, men de vil fortsat være synligt tilstede i området aftenen og natten igennem, med det de kalder for “tryghedsskabene patruljer”. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på det sociale medie X.

/112/

Denne artikel er set118gange.