52-årig mand dræbt i voldsom eksplosion i sommerhuskvarter nær Korsør

52-årig mand dræbt i voldsom eksplosion i sommerhuskvarter nær Korsør

En 52-årig mand er mandag formiddag afgået ved døden i en voldsom eksplosion ved et sommerhus i sommerhusområdet Frølunde Fed lidt uden for Korsør.

Politi og beredskabet fik meldingen om eksplosionen kort efter kl. 11 mandag formiddag, og var hurtigt fremme med flere brandkøretøjer, politipatruljer og en lægehelikopter.

Huset og nabohuset havde fået store skader efter den voldsomme eksplosion, som rystede i husene flere hundrede meter væk fra adressen på Broholmvej i Frølunde Fed.

Det kunne hurtigt konstateres, at en 52-årig mand var omkommet på stedet, som følge af den voldsomme eksplosion, der ifølge flere medier, formentlig er opstået i forbindelse med noget fyrværkeri.

Politiet skriver i en pressemeddelelse sent mandag aften, at man har fundet så store mængder eksplosiver og kemikalier, at det var nødvendigt at evakuere et område på 500 meter omkring ulykkesstedet.

Beboerne i området er derfor blevet bedt om at finde et andet sted at opholde sig, mens bomberyddere får fjernet de farlige stoffer, og de som ikke havde andre steder at søge hen, er blevet indlogeret på Forlev Friskole i Vemmelev.

Politiet og beredskabet arbejder tirsdag fortsat på stedet, og altså et arbejde der kan tage nogen tid, før det igen er sikkert at færdes i området.

Umiddelbart ligger der ikke en forbrydelse bag eksplosionen, som politiet betegner som en ulykke.

/112news/

Denne artikel er set66gange.