Brand i jernstøberi udviklede giftig røg i Slagelse: Flere personer kørt på sygehuset

Brand i jernstøberi udviklede giftig røg i Slagelse: Flere personer kørt på sygehuset

Fotograf. Nicklas Andersson – 112news.dk

Slagelse: Tirsdag eftermiddag udbrød der brand i et jernstøberi på Sorøvej i Slagelse som udviklede en del giftig røg, og umiddelbart måtte mindst to personer køres i ambulance til et check for røgforgiftning.

Melding om branden indløb kort efter kl. 16 tirsdag eftermiddag og der måtte hurtigt tilkaldes assistance, da flammerne havde godt fat og en stor giftig røgfane stod ud fra bygningen.

Bygningen ligger ud til den meget trafikeret Sorøvej, som derfor måtte spærres for alt trafik mens brandvæsnet kæmpede med at få slukket branden, der formentlig er opstået i forbindelse med en eksplosion i en ovn.

Røgen fra branden blev af politiet betegnet som giftig, og flere ambulancer var blevet tilkaldt, da mindst to personer havde indåndet for meget af røgen og derfor måtte køres på sygehuset for et check for røgforgiftning.

Ifølge vores kilder, så var det en eksplosion i en støbeovn i bygningen som havde startet branden, som det tog brandvæsnet en del timer at få bugt med, ligesom der måtte tilkaldes assistance fra nabo brandstationerne for at få bekæmpet branden.

/112news/

Denne artikel er set77gange.