TV: Påsat brand i forladt klubhus i Korsør

Påsat brand i forladt klubhus i Korsør

Korsør: Slagelse Brand og Redning måtte natten til torsdag rykke ud til en påsat brand i et forladt klubhus på Ørnumvej i Korsør.
Meldingen om branden indløb til alarmcentralen klokken 1.38 og da brandvæsnet nåede frem, havde flammerne allerede godt fat i bygningen.

LÆS OGSÅ: TV: Mulig påsat brand i forladt bygning i Slagelse

Der blev derfor hurtigt indsat flere røgdykkerhold, som i løbet af et par timer fik bugt med flammerne, inden de nåede at brede sig til resten af bygningen.
Branden var startet i nogle hjemmebyggede skateboardramper i den store sal i bygningen, som en gruppe unge gennem en længere periode har brugt som skaterpark. Det oplyser kilder til 112news.dk

Påsat brand i forladt klubhus på Ørnumvej i Korsør.

Det var i dette hjørne branden for alvor havde fat i de hjemmelavede skaterramper. Fotograf. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk

Bygningen på Ørnumvej i Korsør har tidligere huset Korsør Boldklub. Men har nu gennem en længere årrække stået tomt og forladt, og i stedet blevet brugt af unge og hjemløse som opholdssted.
Politiet er ikke i tvivl om branden er påsat, da det tydeligt kan ses, at der er sat ild flere steder i bygningen, som i forvejen bærer stort præg af hærværk.

– Vi er ikke i tvivl om, at branden er påsat. Der var bygget bål af nogle paller i husene, siger politiets vagtchef Anders Mikkelsen til TV ØST.

Påsat brand i forladt klubhus på Ørnumvej i Korsør.

Her ses et af de andre arnesteder i bygningen, hvor ilden dog ikke har fået rigtigt fat. Foto. Lasse Antonsen – Fix it media – 112news.dk
Branden blussede op igen

Torsdag formiddag måtte brandvæsnet atter rykke ud til klubhuset på Ørnumvej, da ilden var blusset op igen efter nattens brand.

Der var tale om gløder i loftet, som blev revet ned, hvorved brandvæsnet kunne sikre sig, at der ikke længere var nogle gløder eller flammer tilbage.
Flere påsatte brande i byen

Branden på Ørnumvej natten til torsdag er dog ikke den eneste påsatte brand, som brandvæsnet har måtte rykke ud til i Korsør.

Omkring midnat tirsdag, måtte brandvæsnet rykke ud til brand i en shelter på naturområdet ved Bregnemosen på Tårnborgvej i Korsør.

Shelteren som tilhører spejderne, men som kan bruges frit af alle, stod her i flammer og udbrændte altså totalt i branden.

LÆS OGSÅ: TV: Voldsom bilbrand i Korsør: Tre drenge set køre fra stedet

For godt en måned siden, var det to biler på Dyrehovedgårds Alle i Korsør som stod i flammer, hvor vidner havde set unge køre fra stedet på scootere.

/112news/
Denne artikel er set3649gange.