TV: Endnu en påsat brand i forladt fodboldklub i Korsør

Endnu en påsat brand i forladt fodboldklub i Korsør

Korsør: Fredag eftermiddag måtte Slagelse Brand og Redning endnu engang rykke ud til en påsat brand i den forladte fodboldklub på Ørnumvej i Korsør.
Meldingen om branden indløb til alarmcentralen klokken 16.30 og da indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning nåede frem tilstedet, havde flammerne allerede godt fat i bygningen.

LÆS OGSÅ: TV: Brand i Tribunen ved Korsør Stadion

– Da jeg lander her ude står flammerne op gennem taget, og bygningen er delvist overtændt i stueetagen, det siger indsatsleder Michael Gravgaard fra Slagelse Brand og Redning til 112news.dk
Branden er startet i en skateboardrampe i stueetagen af bygningen, hvorfra flammerne har bredt sig gennem etageadskillelsen og videre op gennem taget. Politiet formoder derfor branden er påsat.

– Vi formoder branden er påsat kan vi sige lige nu. Men vi er selvfølgelig nød til at skal have lavet nogle flere undersøgelser derude, før vi kan sige det helt nøjagtigt, det siger vagtchefen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk
Anden påsatte brand på under to døgn

Det er nu anden gang på under to døgn, at brandvæsnet må rykke ud til en brand i den forladte bygning på Ørnumvej i Korsør.

LÆS OGSÅ: TV: Påsat brand i forladt klubhus i Korsør

Natten til torsdag havde ukendte gerningsmænd også påsat en brand i bygningen. Men denne nåede dog ikke at udvikle sig til nogen større brand, og blev derfor hurtigt slukket.

Torsdag formiddag måtte brandvæsnet så dog atter en gang rykke ud til bygningen, da nogle gløder fra branden om natten var begyndt at ulme igen. Se video fra efterslukningen og skaderne efter branden i klippet herunder.
Også en shelter i et naturområde tæt ved Tårnborgvej i den norlige del af Korsør stod natten til torsdag i flammer. Shelteren var fuldstændig overtændt da brandvæsnet nåede frem, og den brændte derfor ned til grunden.

Det er endnu for tidligt at sige om der kan være en sammenhæng mellem brandende, det oplyser vagtchefen overfor 112news.dk

/112news/
Denne artikel er set2728gange.