Mulig påsat brand i forladt industribygning i Ringsted

Mulig påsat brand i forladt industribygning i Ringsted

Fotograf. Casper Hansen – 112news.dk

Tidlig søndag aften fik Midt-Sydsjællands Brand & Redning en melding om kraftig røgudvikling fra en forladt industribygning på Thorsvej i Ringsted.

Meldingen om branden indløb kl. 17.47 og ved ankomst til stedet var der en kraftig røgudvikling fra bygningen, som var overtændt i den ene ende.

Der blev derfor tilkaldt assistance fra nabo stationen i Haslev, men det lykkedes dog hurtigt at få slukket branden, inden den bredte sig til resten af bygningen.

LÆS OGSÅ: Endnu en påsat brand i forladt hotel i Korsør

Branden havde trods den hurtige indsats anrettet store skader på bygningen, ligesom brandfolkene måtte kæmpe med et større efterslukningsarbejde.

I alt var 8 brandkøretøjer fra to stationer indsat ved branden og det var derfor nødvendigt at lukke vejen for trafik mens slukningsarbejdet stod på, for at skabe plads til brandvæsnet.

Det vides endnu ikke hvordan branden er opstået, men der var ikke tilsluttet el og varme på stedet og brandstedet skal derfor undersøges nærmere af brandefterforskere.

Vidner, som har bemærket personer omkring industribygningen søndag før og efter branden opstod lige før kl. 18.00, bedes kontakte politiet på tlf. 114 med oplysninger i sagen. Det oplyser Midt og Vestsjællands Politi i weekendendens døgnrapport.

/112news/

Denne artikel er set79gange.