Endnu en påsat brand i forladt hotel i Korsør

Endnu en påsat brand i forladt hotel i Korsør

For anden gang på en uge, måtte Slagelse Brand og Redning torsdag morgen atter rykke ud til en brand i et forladt hotel i Korsør. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Tidligt torsdag morgen måtte Slagelse Brand og Redning endnu engang rykke ud til en brand i et forladt hotel på Tårnborgvej i Korsør.

Der har været antændt brand i to værelser på første sal i bygningen, som bredte sig til tagkonstruktionen og besværliggjorde slukningsarbejdet.

Det forladte motel ligger kun et stenkast fra brandstationen og brandvæsenet var derfor hurtigt fremme på stedet, hvor flammerne hurtigt blev slukket.

Efterslukningen af branden gav dog lidt udfordringer, da det ulmede under tagpladerne og der derfor måtte tilkaldes en stigevogn fra Slagelse.

Stigevognen ville dog ikke fungere som den skulle, og de måtte derfor nedbryde lofter i værelserne, så branden i taget kunne slukkes nedefra.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Flammer stod på et tidspunkt op gennem tagryggen på bygningen. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Efter er par timer lykkedes det brandfolkene at få bukt med de sidste ildlommer og gløder.

Ifølge indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning var der ild i to særskilte værelser da brandvæsnet ankom til adressen.

Det er politiets vurdering at branden er påsat, da den tomme og forladte bygning ikke er forsynet med strøm. Det skriver TV2-Øst.

Det er kun en uge siden brandvæsenet sidst måtte slukke en brand i et teknikrum på første sal i bygningen.

LÆS OGSÅ: Påsat brand i forladt Motel i Korsør

Stedet har tidligere fungeret både som Motel og Hotel, ligesom Slagelse Kommune har brugt bygningen til indlogering af borgere i akut boligmangel.

Siden da er bygningen blev udsat for massivt hærværk, ligesom byens hjemløse har benytte stedet, der nu står med plader for døre og vinduer.

/112news/

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set66gange.