To unge mænd sigtet for flere påsatte brande i Slagelse Kommune

To unge mænd sigtet for flere påsatte brande i Slagelse Kommune

På bare en uge måtte brandvæsnet blandt andet rykke ud til påsatte brande i dette forladte hotel i Korsør. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

To unge mænd på 18 og 19 år blev tirsdag fremstillet i et grundlovsforhør for flere påsatte brande flere steder i Slagelse Kommune.

Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Det var en målrettet efterforskning, der mandag aften førte til anholdelse af de to unge mænd, der sættes i forbindelse med flere påsatte brande i januar måned.

LÆS OGSÅ: Påsat brand i forladt Motel i Korsør

Brandene de er sigtet for, har været påsat i flere forskellige byer i Slagelse Kommune, men hvilke brande de er sigter for, er endnu uvist.

Begge mænd er sigtet efter straffelovens § 181 om forsætlig brandstiftelse og de blev begge fremstillet i et grundlovsforhør tirsdag ved Retten i Næstved.

Ved grundlovsforhøret valgte dommeren at varetægtsfængsle dem begge frem til den 22 februar. Det skriver TV2-Øst.

– Brandstiftelse er en alvorlig kriminalitetsform der skaber stor utryghed for borgerne. Efterforskningen af brandene har derfor været højt prioriteret, og vi er foreløbig meget tilfredse med anholdelsen af de to mænd. Der vil dog fortsat forestå et stykke efterforskningsarbejde i sagen, fortæller politikommissær Christian Brix.

LÆS OGSÅ: Endnu en påsat brand i forladt hotel i Korsør

Slagelse Kommune har været ramt af flere påsatte brande i løbet af januar måned, blandt andet i en bygning nær Stigsnæs i Skælskør og i et forladt hotel i Korsør.

Desuden har der været flere mindre brande i Slagelse, samt en kraftig brand i et affaldsskur ved en institution i Slagelse.

Det vides dog endnu ikke hvilke af de påsatte brande, som de to unge mænd sættes i forbindelse med.

/112news/

Denne artikel er set110gange.