45-årig mand varetægtsfængslet for drab på 56-årig mand i Korsør

45-årig mand varetægtsfængslet for drab på 56-årig mand i Korsør

Korsør: En 45-årig mand er lørdag blevet varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for drab på en 56-årig mand i Korsør fredag aften.

Politiet modtog alarmopkaldet ved 21.30 tiden fredag aften om, at en 56-årig mand var blevet stukket ned på Plejecenter Solbakken i Korsør.

Der blev hurtigt sendt flere ambulancer, politi og en lægehelikopter til stedet, hvor politiet fandt den dræbte 56-årig mand.

Et større område omkring plejecenteret, samt Motalavej, Fasanstien og Fasanhaven blev derfor afspærret, som skulle eftersøges for spor.

Kort efter hændelsen blev den formodede gerningsmand anholdt og sigtet for drabet, det oplyste Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på Twitter natten til lørdag.

Der er tale om en 46-årig mand, som lørdag blev fremstillet i et grundlovsforhør for lukkede døre ved Retten i Næstved, hvor han blev varetægtsfængslet i fire uger for drabet. Det oplyser Sydsjællands Anklager lørdag på Twitter.

Ifølge politiet er der tale om en isoleret hændelse, og beboerne i området derfor ikke skal være bekymret. Det oplyste politiet natten til lørdag.

Ifølge Ekstra Bladet fandt drabet sted i en lejlighed på Plejecenter Solbakken på Solbakkevej i Korsør.

Her skulle den 56-årig været blev stukket fire gange med en kniv, heraf tre stik i brystet og et stik i armen, som altså endte med at koste manden livet. Det fremgår det af anklageskriftet mod den 45-årig, som blev læst op inden dørene blev lukket. Det skriver Ekstra Bladet som var tilstede i retten.

Politiet kan fortsat ikke oplyse om grunden til drabet, eller hvordan de to mænd kender hinanden.

/112news/

Denne artikel er set40gange.