Beboere anholdt efter påsat brand i villa

Beboere anholdt efter påsat brand i villa

Korsør: To personer er mandag blevet anholdt efter en brand, der var brudt ud i kælderen under en villa på Remisevej i Korsør, som politiet hurtigt fik mistanke til var en påsat brand.

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 11.55 og da de ankom til stedet, var beboerne allerede selv kommet ud af huset, hvor en tyk sort røg væltede ud fra kælderen under huset.

LÆS OGSÅ: 15-årig anholdt: Påsat brand i Netto butik og børnehave

Der blev derfor hurtigt indsat et røgdykkerhold til slukning af branden i kælderen, mens resten af huset blev ventileret for røg med en røgventilator.

Beboere anholdt

Vidner på stedet fortalte politiet, at de tidligere på dagen havde været diskussion mellem beboerne i huset, hvor en af dem havde truet med at brænde huset og de andre på stedet af. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Teknikkere igang med at undersøge brandstedet mandag eftermiddag. Foto. Silas Frederik Kærhøg – 112news.dk

Politiet anholdte derfor, blot 24 min efter meldingen om branden, to af husets beboere – en 40-årig mand og en 37-årig kvinde – som blev sigtet for brandstiftelse og taget med til politistationen i Slagelse.

De to anholdte er tirsdag begge blevet fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvor politiet vil begære dem begge varetægtsfængslet.

/112news/

Denne artikel er set2463gange.