Politiet er nu på bar bund i Emilie-sagen

Privat.Foto

Privat.Foto

Korsør: De sidste 2 dage har flere hundred mennesker indtaget Korsør by for at lede efter den Forsvundet 17-årig Emilie Meng som nu har været væk i 8 dage efter en bytur med to veninder i Slagelse, Emilie forsvandt fra Korsør st kl 04.00 da veninderne tog en Taxa hjem fra stationen, familie og venner har ikke set eller hørt fra Emilie siden.
Søndag Formiddag fik Korsør besøg af gruppen ”Missing People” og Slagelse Politi, Korsør by blev igen vendt rundt for at lede efter 17-årig Emilie Meng, Hver en sten hver en Grankogle er blevet vendt men desværre uden nogen Brugbare Resultater, men dagen var ikke spildt da nogen fandt to genstande som afviger fra det naturlige og derfor er overdraget til Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi.

I dag har Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi stået frem og fortalt at de nu er på bar bund i Emilie Sagen, og nu må starte på ny igen fra Korsør st hvor hun sidst blev set af veninderne. Da Politiet nu har de to genstande som blev fundet i går først skal undersøges, er de ind til vider nu på bar bund i efterforskningen.
– At gå tilbage betyder, at vi har fået lukket en masse blinde spor, og det er godt. Men det føles også enormt frustrerende ikke at komme videre i sagen. For vi har et stort ønske om at finde Emilie, Jo længere tid, jo mere kreativ skal man være, siger hun og fortæller, at politiet sætter stor pris på det arbejde, som hundredvis af frivillige har ydet og stadig yder i kampen for at finde Emilie siger efterforskningsleder Marianne Roed ved Sydsjælland og Lolland Falsters Politi til metroxpress.

Når nu Politiet vil starte forfra på Korsør st er det også fordi grunden er at de stadig mangler og snakke med nogen personer som har været i området på det pågældende tidspunkt hvor Emilie forsvandt.
– Vi har ikke hørt fra særligt mange vidner, og derfor er vi stadigvæk meget interesseret i at høre fra folk, der har været i og omkring stationen natten til søndag. Også selvom de ikke føler, de har set noget, må de meget gerne rette henvendelse, understreger efterforskningslederen. 

Har man oplysninger om Emilie-sagen kan Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi kontaktes på telefonen 114.

/112news/
Denne artikel er set7114gange.

Like og del:
error

Kommentar

Kommentar