Emilie Meng sagen: Politiet samler spor ved bunker i Korsør

Emilie Meng sagen: Politiet samler spor ved bunker i Korsør

Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Der bliver fortsat efterforsket på højtryk og indsamlet spor i sagen om den forsvundne 17-årig Emilie Meng fra Korsør, som fortsat er forsvundet.

Emilie er ikke set siden, hun søndag den 10. juli ved 4 tiden om morgen, forlod sine to vininder foran Korsør Station.

Her var de lige kommet ind med toget efter en bytur i Slagelse, hvor de skulle videre med en taxa hjem. Emilie ville dog ikke med taxaen sammen med veninderne, men ville hellere gå de godt 3 km. hjem.

Emilie skulle den morgen synge i kirkekoret i Sankt Povls Kirke kl. 10. Men hun mødte altså aldrig op i kirken den morgen og ingen har set hende siden.

Politiet modtager rigtig mange tip i sagen, og de prøver så vidt muligt at tjekke op på alle de henvendelser som kommer ind.

Udover de mange henvendelser med tip i sagen, så er der også blevet fundet mistænkelige genstande forskellige steder i Korsør.

Det er blandt andet ved eftersøgninger, at de mistænkelige genstande er blevet fundet. De er alle blevet sikret af politiet for nærmere undersøgelse.

Mistænkelige genstande fundet ved bunker

Tirsdag aften bemærkede en familie på tur, at der lå nogle mistænkelige genstande på jorden, ved nogle bunkere i det centrale Korsør.

Familien valgte at tilkalde politiet, som da også hurtigt ankom til stedet, hvor de mistænkelige genstandende blev indsamlet og sikret i dna poser, for nærmere undersøgelse.

Bunkerne hvor genstandende blev fundet, ligger tæt på pigens hjem i det centrale Korsør, og altså derved på den rute pigen formentlig ville have gået for at komme hjem.

Det er nu op til politiets undersøgelser at vise, om de fundne genstande ved bunkerne har forbindelse til pigens forsvinden.

Der er ellers gennem den sidste uge blev ledt over alt i Korsør. Mange hundrede frivillige, politi, både, helikoptere, droner og dykkere, har efterhånden vendt hver en sten, både på land og i vand.

Trods den massive eftersøgning i og omkring Korsør, så er der altså fortsat ikke dukket nogle afgørende spor op i sagen.

Søndag formiddag iværksatte gruppen Missing People ellers en større eftersøgning efter pigen. Her dukkede ikke mindre end 492 frivillig op, for at deltage i eftersøgningen.

Dagen igennem fik de afsøgt store områder af byen, men det lykkedes altså ikke at finde den forsvundne Emilie Meng.

Dog blev der fundet nogle genstande, som efterfølgende blevet afhentet og sikret af politiet, til nærmere undersøgelse.

Det vides dog ikke om genstandende har relevans for sagen, eller om de har kunnet bidrage til efterforskningen af sagen.

/112news/

Denne artikel er set18933gange.