Nyt forsøg på at finde Emilie i Korsør

Privat.Foto

Privat.Foto

Korsør: I dag er der godt gang i Korsør by hvor den forsvunden Emilie Meng bor, gruppen “Missing People” mødets ved Korsør st sammen med en større gruppe mennesker samt hunde for at gennemgå alle relevante steder i byen hvor man måske kan finde Emilie Meng eller finde spor der måske kan sætte fremskridt i sagen.




Politiet har også satte en større gruppe betjente ind for at gå dør om dør med det forsøg på at kunne finde nye spor til at finde Emilie Meng som nu har været væk i 7 dage. For en uge siden var Emilie i byen i Slagelse med to veninder og da de kom til Korsør st kl 04.00 søndag morgen delte de to veninder en Taxa, Emilie afviste tilbuddet da hun heller ville gå hjem, Siden da har ingen set eller hørt fra Emilie Meng.

 – Vi håber at træffe folk, der ikke har været hjemme i ugens løb, eller andre der har en viden, som de måske ikke selv har opfattet som interessant, men som kan være interessant for os, siger efterforskningsleder Marianne Rod fra Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi til Ekstra Bladet.




Familien står tilbage og ønsker kun en ting og det er og få Emilie Meng hjem igen, nu har Robin Witzner som er fætter til Emilie Meng på familiens vegne lave søde beskeder og lagt op på Facebook i håbet om at Emilie ville se dem og komme hjem til familien igen.

Kære Emilie

Dengang jeg blev konfirmeret, pjækkede jeg altid fra timerne i kirken. På én eller anden måde fik jeg altid charmet mig til et “tilstedeværende kryds”, selvom jeg var der 2 ud af 10 gange. Jeg har aldrig nogensinde været troende, men Emilie, for første gang nogensinde har jeg bedt til Gud. Jeg ved ikke, hvor du befinder dig. Jeg ved ikke, om du er løbet væk for at få et pusterum fra dagligdagen. Men jeg håber inderligt, at du sidder ét eller andet sted, overvejende om snart at komme hjem

Kære Emilie

Jeg savner dig rigtig meget. Vi savner dig rigtig meget. Du bliver 18 år her d. 31 juli (det er altid nemt at huske datoen, fordi din moster har fødselsdag samme dag). Du bliver nødt til at komme hjem og fejre det med os andre. Jeg kommer nok ikke til at vinde Masterchef på det, men jeg lover, at så bager jeg en kage!

Kære Emilie

Lige meget hvad der er sket, så er der intet, der er så slemt, at vi ikke kan klare det sammen. Venner vil komme og gå. Kærester vil blive udskiftet. Men familie vil altid være familie. Så Emilie, hvis du sidder derude og læser med. Vær nu sød at komme hjem igen. Hvis vi bare står sammen, kan vi klare hele verden.

Fra hele din familie

Meng/Witzner/Holck Andersen’

Samt blev der vedlagt en Musikvideo med sangen ” Avril Lavigne – Keep Holding On

/112news/




Denne artikel er set13466gange.