Mand med luftgevær og blod i hovedet forsøgte at trænge ind til ekskæreste

Arkiv foto. Lasse Antonsen - 112news.dk

Arkiv foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Slagelse: I en mindre landsby lidt syd for Slagelse forsøgte en 47-årig lokal mand tirsdag aften klokken 21.39 at trænge ind i et hus, hvor hans ekskæreste bor, det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.




Han hamrede løs på døren, knuste en glasrude i døren og da han havde både blod i ansigtet og en vægtstang i hånden, valgte ekskæresten – en 38-årig kvinde – hurtigt at ringe 1-1-2, som valgte hurtigt at sende nogle patruljer mod adressen.

Manden forsvandt dog efterfølgende kortvarigt fra stedet, men vendte dog hurtigt tilbage igen, men nu med et gevær i hånden og forsøgte nu i stedet at trænge ind gennem terrassedøren, men da dette ikke lykkedes, valgte manden i stedet at gå hjem til sin bopæl i nærheden, hvor han besluttede sig for at lufte sin hund i stedet.




Da flere politipatruljer kort efter ankom til stedet, beroligede de kvinden og ledte efter manden i området, men dog uden at finde ham.

Senere ringede den 47-årige mand dog selv til vagtcentralen og fortalte, at han havde været involveret i en episode, og da han vendte hjem fra gåturen med sin hund, ventede betjente på adressen og han blev derfor anholdt og er nu sigtet for trusler på livet, hvorefter han blev taget med på politistationen, hvor han blev afhørt nærmere af politiet.

/112news/




Denne artikel er set5492gange.