TV: Voldsom brand i industribygning i Osted

Osted: Mandag aften ved 19.30 tiden modtog alarmcentralen en melding om en brand i en industribygning på Åholmvej i Osted, som husede to virksomheder med legetøj og it-udstyr.

Ved ankomsten til stedet havde ilden allerede godt fat i bygningen, og flammerne stod op fra tagkonstruktionen, men situationen så dog alligevel ud til hurtigt at komme under kontrol.




Det skulle dog vise sig at branden udviklede sig langt mere voldsomt end først antaget, og grundet for lavt vandtryk fra de omkringliggende brandhaner, kunne man ikke få bugt med flammerne, så derfor fik ilden nu for alvor fat og hurtigt var en stor del af taget på bygningen overtændt.

Branden var nu ude af kontrol, og man bad derfor om assistance fra alle nabokommunerne, i et forsøg på at redde noget af den godt 3500 m2 store lagerbygning, der bl.a. huser MM-konsol.




Omkring klokken 23 var efterslukningsarbejdet stadig i fuld gang, men det lykkedes at begrænse branden til den midterste del af bygningen, som dog udbrændte totalt.

Tirsdag eftermiddag var der fortsat brandfolk på stedet, hvor det dog virkede til at branden var ved at være helt slukket.

/112news/




Se alle billederne fra branden i galleriet herunder. Fotograf. Morten Sundgaard – skadestedsfotograf.dk

« af 35 »




Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set11600gange.