Voldsomt solouheld: Bilist påkørte flere skilte, el-skabe og lygtepæl

Voldsomt solouheld: Bilist påkørte flere skilte, el-skabe og lygtepæl

Flere skilte, el-skabe og en lygtepæl blev tirsdag eftermiddag torpederet af en bil i et voldsomt solouheld i Korsør.

Ulykken skete i svinget Skovvej – Mathisensvej i Korsør, hvor bilisten af uforklarlige årsager, fortsatte ligeud i svinget.

Bilen er efter alt at dømme, kommet kørende ad Mathisensvej mod svinget til Skovvej, hvor bilisten i stedet for at dreje, fortsatte lige ud i svinget.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Bilisten fortsatte lige ud i svinget til Skovvej stoppede kun få meter fra en ejendom med lejligheder. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Her ramte bilen flere skilte, og en lygtepæl, som blev slynget ind i en ejendom med lejligheder, inden bilen endte ovenpå flere el-skabe.

Sammenstødet var så voldsomt, at lygtepælen, samt vragdele fra bilen, blev slynget ind mod ejendommen, hvor lygtepælen gik gennem et vindue.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Ved sammenstødet blev lygtepælen kastet ind i ejendommen, hvor selve lampen røg gennem et vindue til en lejlighed. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Flere beboere i området hørte et kraftigt brag da ulykken skete, hvorfor flere hurtigt kom tililende for at hjælpe. Det oplyser kilder på stedet til 112news.dk

Politiet modtog meldingen om ulykken kl. 12.39, og der blev hurtigt sendt en politipatrulje og ambulance til stedet.

Til alt held var bilisten ikke kommet alvorligt tilskade ved sammenstødet, som havde anrettet store skader på bilen.

Han kunne derfor selv gå over i ambulancen, som kørte ham til et tjek på sygehuset.

Der var tale om en 66-årig mand fra Korsør, som slap fra ulykken uden alvorlige skader. Det oplyser presseafdelingen i Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til 112news.dk

Flere beboere stod uden strøm

Da flere kabler efter ulykken lå blottet på jorden og bilen holdt ovenpå flere el-skabe, var der fare for at få stød og forsyningsselskabet blev derfor også tilkaldt.

De var hurtigt fremme på stedet, hvor de fik frakoblet strømmen, så der ikke var fare for at få stød, men flere beboere stod dog uden strøm.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Bilen havde ramt flere el-skabe som blev ødelagt, og der var derfor fare for stød, ligesom flere beboere var uden strøm. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Dog kunne de ikke påbegynde arbejdet med at få repareret de ødelagte el-skabe før bilen var fjernet, hvilke blev noget af en udfordring.

Bilen var så skadet i fronten, at det ikke var muligt at styre med forhjulene, og der måtte derfor tilkaldes en ekstra bjergningsvogn for at få bilen væk.

Efter noget tid lykkedes det dog at få bilen fjernet, hvorefter forsyningsselskabet kunne gå igang med arbejdet.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Bilen havde fået store skader på fronten, ligesom den holdt ovenpå el-skabe og betonklodser, hvorfor den ikke var lige til at flytte. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Ifølge teknikkerne på stedet, så ventede der nogle timers arbejde forude, før de godt 15 berørte kunder ville have strøm igen.

Også Dansk Kabel TV kom til stedet, da det viste sig at det ene af de påkørte skabe, indeholdt kablerne til internettet og tv i området.

Aftenen igennem blev der gravet og arbejdet på stedet, men onsdag morgen skulle alle i området umiddelbart have strøm og internet igen.

Da bilen var fjernet gik forsyningsselskabet straks igang med at få udbedret skaderne. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

/112news/

Denne artikel er set93gange.