Storebæltsbroen oplyst i rød og hvid efter dansk sejr i Tour De France

Storebæltsbroen oplyst i rød og hvid efter dansk sejr i Tour De France

Sådan så det ud onsdag aften, da Storebæltsbroen blev oplyst i dannebrogs rød, hvide farver, for at markere den danske sejr i Tour De France. Fotograf. Lasse Antonsen og Kenneth Grymen – 112news.dk

Det blev til en dansk sejr ved dette års Tour De France, hvilket også blev fejret på Storebæltsbroen, som i anledningen blev lyst op i rød og hvid.

Det var rytteren Jonas Vingegaard som sikrede den historiske danske sejr ved dette års Tour De France, som startede de første etaper i Danmark.

Onsdag nåede touren så afslutningen, hvilket endte med en dansk sejr, efter Jonas Vingegaards præstation i verdensklasse.

Også på Storebæltsbroen som løbet passerede i anden etape, blev sejren fejret, da broen med ny installerede lamper, blev lyst op i dannebrogs rød, hvide farver.

I aften fejrer vi Jonas Vingegaards historiske Tour de France sejr. Derfor lyser vi selvfølgelig Storebæltsbroen op i rødt og hvidt. Det skrev Sund og Bælt på Twitter onsdag aften.

Artiklen fortsætter efter Tweetet…

Lamperne på Storebæltsbroen som sørgede for at oplyse pylonerne i dannebrogs farver, har Sund og Bælt fået installeret for nyligt.

De gamle lamper som oplyste broen, blev nemlig installeret da broen blev bygget og kunne derfor ikke lyse i forskellige farver.

Dette er dog muligt nu med de nye LED lamper, som kan oplyse broen i forskellige farver og mønstre.

Lamperne blev officielt første gang taget i brug da Tour De France løbet passerede broen den 2. Juli. Her blev broen oplyst i gult.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Sådan så det ud da broen blev oplyst i gult for at markere Tour De France. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

I video øverst i artiklen kan du se et klip af hvordan Storebæltsbroen så ud onsdag aften, hvor også flere krydstogtskibe sejlede under.

/112news/

Denne artikel er set238gange.