Godt 1500 mennesker mødte op til Night Glow i Korsør

Godt 1500 mennesker mødte op til Night Glow i Korsør

Godt 1500 mennesker lagde onsdag vejen forbi Korsør Bypark for at opleve Night Glow, hvor luftballoner skulle stå og lyse op side om side.

Det er Destination Sjælland og Slagelse Kommune som står bag arrangement, som er en lille forsmag på DM i ballon flyvning i Slagelse til august.

Arrangementet startede kl. 18 i Korsør Bypark, hvor folk kunne nyde en picnic i parken, inden man ved 20 tiden kunne få en snak med en ballon skipper.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Godt 1500 mennesker vagte at møde op til showet i Byparken onsdag aften. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Omkring kl. 21 ankom luftballonerne til pladsen, som kort efter kl. 22 blev fyldt med luft, inden de skulle stå side om side og lyse op kl. 22.30.

Tiltagende vind gav udfordringer

Trods der aftenen igennem ikke var meget vind i Korsør, så begyndte det at blæse en smule op ved 22 tiden, hvilket blev en udfordring for ballon skipperne.

Vinden spille nemlig en stor rolle i forhold til at få ballonerne til at stå roligt side om side, hvilket kom til udtryk ved showet onsdag aften.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Det blev noget af en udfordring at få de syv store balloner til at stå side om side, hvor de skulle stå og lyse op i Night Glow. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Den tiltagende vind tog nemlig fat i flere af ballonerne, som derfor væltede gentagne gange, hvorfor dette måtte opgives at få dem alle fyldt med luft.

Efter planen skulle 7 balloner have været fyldt med luft, hvor de skulle stå side om side og lyse op i mørket, i det som kaldes for Night Glow.

Det lykkedes derfor kun at få de fire af ballonerne op at stå, hvorved utoldmodigheden begyndte at melde sig hos publikum.

Dette resulterede i, at langt over halvdelen af de fremmødte begyndte at forlade pladsen knap 15 min før showets afslutning.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Utoldmodigheden blev umiddelbart for meget blandt publikum, hvorved de fleste forlod pladsen inden showet var slut. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Arrangementet blev ifølge arrangøren afholdt, som en smagsprøve på det kommende DM i ballon flyvning i Slagelse, som løber af stablen i august.

Her skal luftballonerne flyve fra Vilkon Hotel i Slagelse, hvor disciplinen er præcision, hvor det gælder om at komme tættest på et givent mål. Det skriver TV2-ØST.

/112news/

Facebook Notice for EU! You need to login to view and post FB Comments!

Denne artikel er set266gange.