Voldsomt nytår på Motalavej i Korsør.

« af 27 »
Af. Lasse Antonsen.
Korsør: Det blev et ualmindeligt voldsomt nytår på Motalavej i Korsør, hvor unge satte dagsordnen. På Motalavej i Korsør blev politi og brandvæsen angrebet af unge med bomberør nytårsaften. Dette resulterede i mange containerbrande, som det ikke var muligt for brandvæsnet at slukke, da de blev mødt af unge med bomberør og kanonslag. Beboerne måtte derfor tage sagen i ejen hånd og selv forsøge at slukke de mange brande, med pulverslukkere og sand.

De mange brande har kostet dyrt

Boligkorsør der ejer blokkene på Motalavej, oplyser overfor Alarm112-foto.dk at skaderne efter nytåret løber op i over 100.000 kr. Heldigvis dækker forsikringen og boligselskabet overvejer nu om pengene skal bruges til et nyt bedre og brandsikkert affaldsanlæg i kvarteret, for at dette ikke skal gentage sig i fremtiden.

Beboerne er oprørte og kritisere myndighederne

Beboerne på Motalavej kritisere myndighederne, efter deres indsats nytårsaften. Det kan ikke være rigtigt at man selv skal slukke brande i sit kvarter og blive teoriseret af en mindre gruppe unge, uden myndighederne træder til, lyder det fra flere i kvarteret. Politiet og brandvæsnet blev nemlig ude af området nytårsaften og lod derved en masse containere brande ned uden at gribe ind, hvilket har rystet beboerne. Politiet mener ikke de har handlet forkert, men at man ikke indsætter politi og brandvæsen et sted hvor der er overhængende fare for at blive ramt af sten, bomberør og lign. lyder politiets udmelding overfor TV2-Øst.

Denne artikel er set13042gange.

4 comments

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.