TV: Voldsom brand i staldbygning i Skørpinge ved Slagelse

Voldsom brand i staldbygning i Skørpinge ved Slagelse

Den voldsomme brand i en staldbygning på Skørpingevej i Skørpinge ved Slagelse tirsdag morgen, fik god næring af den kraftige vind og staldbygningen brændte derfor ned til grunden. Fotograf. Michael Dex Deleurang Pedersen – 112news.dk

Slagelse: Tirsdag morgen har brandfolk fra både Slagelse og Korsør kæmpet med en voldsom brand i en staldbygning på Skørpingevej i Skørpinge ved Slagelse, som har fået lov at brænde ned.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 3.45 tirsdag morgen, og ved ankomst til adressen brændte det voldsom i en staldbygning, som fik god næring af den kraftige vind.

LÆS OGSÅ: Brand på gård lidt udenfor Slagelse

Branden var dog så omfattende, at man kort efter klokken 4.00 måtte tilkalde assistance fra Falck i Korsør med en sprøjte og tankvogn, samt 7 mand.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Trods den ihærdige indsats lykkedes det altså ikke at redde bygningen, som derfor har fået lov at brænde ned, i det man kalder en “kontrolleret nedbrænding”. Det skriver TV-Øst.

Ingen mennesker eller dyr skulle være kommet noget til i forbindelse med branden, som det endnu ikke vides hvordan er opstået, men det skal nu undersøges nærmere.

/112news/

Denne artikel er set2986gange.