TV: Voldsom villabrand – Mand fundet indebrændt

Video: Morten Sundgaard – Skadestedsfotograf.dk

Grevinge: Torsdag morgen udbrød der brand i en hus på Færgevej lidt syd for Grevinge. Under efterslukningsarbejdet blev en mand fundet indebrændt.

Kl. 07.19 blev brandfolk fra Asnæs sendt til Færgevej ved Grevinge hvor meldingen lød på ild i villa. Ved ankomsten var der kraftig røgudvikling fra tagkonstruktionen og ilden havde godt fat inde i huset.

Branden var så voldsom at etageadskillelsen styrtede sammen og brandfolkene var da også nødsaget til primært at foretage udvendig slukning, da det i en periode var for farligt at sende mandskab ind i huset. Under efterslukningsarbejdet fandt man desværre en mand indebrændt. Politiet kan endnu ikke sige noget med sikkerhed, men de formoder at der er tale om huset beboer og hans pårørende er underettet.

Efterforskes som mistænkeligt dødsfald

Politiets vagtchef oplyser torsdag aften til sn.dk at sagen efterforskes som et mistænkeligt dødsfald, men vil dog ikke komme nærmere ind på hvorfor. Han oplyser dog at politiet fortsat er på stedet med flere hundepatruljer og at området er afspærret.

« af 18 »

/112news/

Denne artikel er set8859gange.