Vinterbader udløste redningsaktion i Korsør

Vinterbader udløste redningsaktion i Korsør

Korsør: En vinterbader var fredag eftermiddag årsag til en større udrykning i Korsør, da nogle borger troede personen var i fare for at drukne.

Personen var svømmet ud i de høje bølger i Storebælt under fredagens kraftige blæsevejr, ud for Vinterbaderne på Quistgårdsvej i Korsør.

Et par forbipasserende borgere så personen i vandet et godt stykke ude fra kysten og troede derfor personen var blevet fanget i den kraftige fralandsvind og ikke selv kunne komme i land.

Der blev derfor slået alarm til 112 som iværksatte en redningsaktion efter personen, og der blev derfor sendt både båd, ambulance og redningskøretøjer til stedet.

Da indsatslederen fra Slagelse Brand og Redning ankom til stedet, kunne redningsaktionen dog hurtigt afblæses, da der tilsyneladende blot var tale om en våget Vinterbader, som havde taget sig en svømmetur i det voldsomme vejr.

Ambulancepersonalet tilså personen på stedet, som efter alt at dømme havde det fint, men virkede dog noget uforstående overfor opbudet af redningskøretøjer.

/112news/

Denne artikel er set63gange.