Kraftig blæst, høj vandstand og bølger i Korsør Havn

Kraftig blæst, høj vandstand og bølger i Korsør Havn

Korsør: Sådan så det ud i Korsør Havn fredag eftermiddag hvor et kraftigt blæsevejr havde bevæget sig ind over Danmark og givet vindstød af orkanstyrke flere steder.

Værst står det til i den sydlige del af landet, som er ramt af en voldsom stormflod med vandstande der ikke er set i over 100 år, og altså derfor karakteriseres som en såkaldt 100 års hændelse.

Korsør er dog gået fri af de voldsomme vandmasser, under fredagens voldsomme uvejr, hvor den kraftige østenvind over landet, har presset vand fra Østersøen sammen og skabt stormflod i den sydlige del af landet.

Vandet stod dog noget højt fredag eftermiddag i Korsør havn, hvor vandstanden skulle toppe hen ad aftenen, med en vandstand på godt 70 cm over daglig vande, som dog ikke er nok til at skabe problemer.

Den kraftige østenvind har dog dagen igennem presset store bølger fra Korsør Nor og ind i havnen, hvor bølgerne slog mod havnekajen, så vandet sprøjtede op i luften.

Der er kort før midnat, ikke umiddelbart meldinger om alvorlige skader eller tilskadekomst i Korsør i forbindelse med fredagens voldsomme uvejr.

/112news/

Denne artikel er set64gange.