Traktor og bus kørte sammen i Korsør: Politiet udskrev bøder til utålmodige bilister

Traktor og bus kørte sammen i Korsør: Politiet udskrev bøder til utålmodige bilister

Korsør: En bus og en traktor stødte fredag morgen sammen i krydset Dalsvej/Norvangen og Mathisensvej/Tailmanns Alle i Korsør.

Uheldet skete kl. 7.38 hvor traktoren med anhænger kørte sammen med bussen midt i krydset, hvorved anhængeren væltede, så læsset med heste bønner væltede ud over vejen.

Krydset måtte derfor spærres for alt trafik mens redningsmandskabet og politiet arbejdede på stedet med den omfattende oprydning.

Bilisterne måtte derfor finde alternative ruter mens krydset var spærret, hvilket også havde indflydelse på byens busruter, da flere af disse går gennem dette kryds.

Politiet måtte under oprydningen på stedet uddele en del bøder til bilister som ikke respekterede politiets afspærring på stedet, men valgte at passere disse op over fortov og cykelsti.

To personer er umiddelbart kørt til kontrol på sygehuset, men der skulle angiveligt ikke være sker alvorlig personskade i forbindelse med uheldet.

Først ved 12.30 tiden kunne politiet meddele via Twitter, at krydset var ryddet og trafikken derfor atter kunne passere uheldsstedet.

/112news/

Denne artikel er set57gange.