Video: Vild biljagt gennem Korsør centrum

Vild biljagt gennem Korsør centrum

Korsør: Tirsdag eftermiddag udspillede der sig en vild biljagt i det centrale Korsør, hvor folk måtte springe for livet, da en stjålet bil med to mænd ikke ønskede at stoppe for politiet.

En politipatrulje spottede tirsdag eftermiddag ved 17.30 tiden en bil med to mænd ved Caspar Brandts Plads i Korsør, men trods tegn om at stoppe, ønskede billisten altså ikke at tale med politiet.

I stedet satte manden farten op og tog flugten fra patruljen, hvorefter der startede en knap 30 min lang biljagt gennem det centrale Korsør, hvor flere måtte springe for livet.

I forsøget på at slippe fra patruljen, valgten manden gentagne gange turen gennem Nygade i meget høj fart, hvor der er mange butikker og handlende.

Det var dog også flere gange ved at gå galt, som i krydset ved Nygade, hvor bilen kom flyvende over krydset uden at sænke farten, mens der var krydsende trafik fra begge sider.

Efter godt 30 min lykkedes det flere patruljer og sætte en stopper for flugten, som endte på en sti ved biblioteket i Halsskov bydelen i Korsør.

Var efterlyst af politiet

Det viste sig at køretøjet de to mænd kørte i var stjålet, ligesom føreren af bilen var efterlyst af politiet, da han var udeblevet fra afsoning, i forbindelse med en tidligere dom. Det erfare Sjællandske.

Begge personer blev derfor anholdt, hvor føreren af bilen var en 44 årig mand uden fast bopæl, mens den anden var en 40 årig mand fra lokalområdet, som blev sigtet for brugstyveri.

Den 44-årig fører af bilen kan udover en sigtelse for brugstyveri, også se frem til en lang række overtrædelser af færdselsloven i forbindelse med flugten. Men da han også havde en pose med kokain i lommen, blev han også sigtet for overtrædelse af loven om euforiserende stoffer.

Der kan dog oven i sigtelserne, muligvis også komme en sigtelse for overtrædelse af straffelovens §252 som straffer med op til 8 års fængsel, den der for vindings skyld, af grov kådhed eller på lignende hensynsløs måde volder nærliggende fare for nogens liv eller førlighed.

Derfor er politiet meget interesseret i at høre fra eventuelle vidner, som har måtte springe for livet, bremse op, undvige, eller været ved at blive ramt af flugtbillisten. Det skriver sn.dk

Har du været vidne til episoden, så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på tlf. 114.

/112news/

Denne artikel er set4669gange.