Dramatisk redningsaktion: Person omkommet i voldsom brand

Dramatisk redningsaktion: Person omkommet i voldsom brand

Korsør: Der udspillede sig en dramatisk redningsaktion tidligt søndag morgen, da der var udbrudt brand på et værelse på Svenstrupgård vandrehjem i Korsør, hvor en person mistede livet.

Det var en beboer på vandrehjemmet der lige nu huser godt 30 mennesker af forskellig nationalitet, som tidligt søndag morgen opdagede en brand på et af værelserne på vandrehjemmet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Han skyndte sig derfor at vække nogle af de øvrige beboere, hvorefter der udspillede sig noget af en dramatisk redningsaktion på stedet, da flere beboere forgæves forsøgte at redde den personen der bor på værelset.

En af beboerne forklarede ved hjælp af en dramatisk video 112news.dk, om de hektiske minutter før brandvæsnet nåede frem, hvor beboerne forsøgte at dæmpe flammerne med brandslukkere, vandslange, samt spande med vand.

Andre beboere forsøgte også med klæde for munden at trænge ind til det værelse hvor personen befandt sig, men flammerne var for voldsomme og de måtte derfor opgive at redde personen som omkom i branden.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Brandvæsnet fik meldingen om branden klokken 02.42 natten til søndag og var hurtigt fremme på stedet med flere brandkøretøjer, ligesom politiet mødte op med flere patruljer, samt ambulance og lægebil.

Der blev hurtigt indsat et røgdykkerhold til slukning af branden på værelset, mens de godt 30 beboere blev evakueret til en anden bygning på gården.

Da branden var blevet slukket overtog politiet skadestedet, hvor de mange beboere fra primært Østeuropa blev tjekket og informeret om situationen, hvor flere skulle genhuses på grund af skaderne fra branden.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Hjemmeværnet bevogter stedet

Søndag formiddag blev hjemmeværnet rekvireret til brandstedet, som de nu skal bevogte indtil mandag morgen, hvor teknikkere fra politiet vil ankomme og undersøge gerningsstedet.

Der har i løbet af søndagen været retsmediciner på stedet, men det har altså ikke været muligt og fastslå identiteten på personen, ligesom det heller ikke har været muligt at fastslå årsagen til branden. Det skriver sn.dk

/112news/

Denne artikel er set1546gange.