Status på drabene fra Vemmelev og Ruds Vedby

Status på drabene fra Vemmelev og Ruds Vedby

Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi har netop udsendt en pressemeddelelse, hvor der gøres status på drabene fra Vemmelev og Ruds Vedby. De to fængslede bliver nu præsenteret for yderligere sigtelser.

I sagen om drabene på to mænd i hhv. Ruds Vedby den 20. april og i Vemmelev den 16. juni i år blev der efter få dages intensiv efterforskning anholdt to mænd den 21. juni. De blev begge sigtet for drab og senere varetægtsfængslet. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Der er tale om en 42-årig mand fra Korsør, som erkendte sig delvis skyldig i sagen, det vil sige at han erkendte de faktiske forhold. Den anden er en 34-årig mand fra Sneslev, som nægter sig skyldig.

Siden varetægtsfængslingen er efterforskningen mod de to mænds gøren og laden fortsat. Den omfattende efterforskning har bl.a. afdækket nye sigtelser, og begge mænd er efterfølgende sigtet for et hjemmerøveri i Skibby med et oversavet jagtgevær den 1. juni i år.

– Vores efterforskning tegner et meget bekymrende billede af de to anholdte, som vi mistænker for at være indblandet i flere andre alvorlige og grove forbrydelser ud over de to drab og hjemmerøveriet i Skibby. Så vi fortsætter med en dybdegående efterforskning mod de to mænd ind til alle kort i sagen er blevet vendt, fortæller politiinspektør Kim Kliver.

Efterforskningens resultater holdes tæt ind til kroppen, da politiet fortsat finder vidner, der skal afhøres. Men så snart det er muligt at give flere oplysninger vil Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi sende yderligere information ud. Slutter de i pressemeddelelsen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Det har tidligere været fremme at der kunne være en forbindelse mellem den 42-årige og sagen om den dræbte teenager Emilie Meng fra Korsør, det erfarede Sjællandske via kilder, men dette er endnu ikke be- eller afkræftet af politiet.

Om de øvrige alvorlige forbrydelser som politiet kæder de to mænd sammen med, kan være sagen om Emilie Meng vides dog ikke.

/112news/

Denne artikel er set2733gange.