23-årig idømt fem måneders fængsel for salg af stoffer

23-årig idømt fem måneders fængsel for salg af stoffer

kokain, speed, amfetamin, stoffer, streger,
Arkiv foto.

Fem måneders fængsel for salg af stoffer. Det er, hvad retten i Næstved fredag idømte en 23-årig mand fra Korsør, som igår blev stoppet med stoffer på sig. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.

Den 23-årige blev torsdag formiddag standset af politiet ved Kongebroen på Tårnborgvej i Korsør, da patruljen spottede at han ikke havde sele på og han blev derfor bragt til standsning.

Da betjentene henvendte sig til føreren af bilen, virkede han påvirket af stoffer, ligesom han heller ikke havde noget kørekort og han blev derfor anholdt og sigtet for kørsel i påvirket tilstand og kørsel i frakendelsestiden. 

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Da betjentene undersøgte bilen, fandt betjentene ca. 3 gram hash, samt nogle poser med ialt 20 gram amfetamin, hvorfor betjentene valgte at ransage den 23-åriges hjem for flere stoffer.

Ved en efterfølgende ransagning af den 23-åriges adresse, fandt betjentene yderligere 59,88 gram amfetamin fordelt i små poser, 15,37 gram MDMA, 2,2 gram hashmix, seks morfinpiller, samt seks andre piller med ukendt stof.

Den 23-årige blev på bagrund af de fundne stoffer, yderligere sigtet for salg af euforiserende stoffer, og han blev taget med til politistationen. 

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Den 23-årige blev fredag formiddag fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Næstved, hvor dommeren altså valgte at idømme den 23-årige en dom på fem måneders fængsel for sine gerninger.

Den dømte blev løsladt efter retsmødet og bliver senere indkaldt til afsoning. Spørgsmålet om narkokørsel og kørsel i frakendelsestiden skal afgøres, når resultatet af blodprøven foreligger.

/112news/

Denne artikel er set1806gange.