Kortslutning udløste brand i pizzaria i Korsør

Kortslutning udløste brand i pizzaria i Korsør

Korsør: Det var efter alt at dømme en kortslutning i et el-skab, som fredag aften førte til en brand hos Dilans Pizzaria på Halsskovvej i Korsør, hvor kunderne måtte forlade pizzariaet i en fart.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Meldingen om branden indløb til alarmcentralen klokken 19.42 om at der var opstået flammer i et el-skab i butikken, og der blev derfor sendt flere brandkøretøjer til stedet.

Da brandvæsnet nåede frem til adressen, var pizzariaet blevet evakueret for kunder og personale, mens en tyk sort røg væltede ud fra pizzariaet.

112news.dk har talt med en af de kunder som opholdt sig i pizzariaet da branden brød ud, og han oplevede derfor episoden på tætteste hold.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

– Jeg sad og spiste sammen med to venner, samt to små piger, da lyset begyndte at blinke lidt. Efter et par minutter røg strømmen så helt, hvorefter en medarbejder gik ud til el-skabet for at tjekke, men kom så hurtigt ind og råbte brand brand, og så væltet røgen bare ud af døren. Så røg jeg ellers bare op af stolen, og tog fat i de to små piger og fik dem ud, og så væltet alle bare ud derfra, fortalte Nickolaj Svensson til 112news.dk efter branden.

Brandvæsnet fik hurtigt slukket ilden i rummet hvor el-skabet befandt sig, men røg og sod har dog bredt sig rundt i hele pizzariaet, som formentlig må holde lukket et stykke tid, som følge af branden.

/112news/

Denne artikel er set2097gange.