Ubådsmysteriet: Svenske Kim Wall var ikke i den forliste ubåd

Ubådsmysteriet: Svenske Kim Wall var ikke i den forliste ubåd

København: Den forsvundne svenske journalist Kim Wall var ikke i den forliste ubåd, blev det i dag slået fast, da krimminalteknikkere tidligere på dagen fik adgang til ubåden.
Mysteriet om den sunkne ubåd fortsætter derfor, da den 30-årige journalist Kim Wall stadig er forsvundet. Politiet arbejder derfor i to retninger, hvor hun enten er bortgået, eller blevet dræbt.

LÆS OGSÅ: TV: Ubåds-forlis: Ubådsejer sigtet for drab på svensk journalist

Politiet har derfor søndag foretaget en yderligere eftersøgning i Køge Bugt, samt i Øresund efter hendes lig, det skriver EB.

Den mistænkte 46 årige opfinder Peter Madsen der fredag blev anholdt og sigtet for drab på den svenske kvinde, blev lørdag i byretten varetægtsfængslet i 24 dage på en begrundet mistanke om uagtsomt manddrab. Det oplyser Københavns Politi i en pressemeddelelse.
Retsmødet blev afholdt for lukkede døre, af hensyn til sagens videre efterforskning. Det er derfor ikke på nuværende tidspunkt muligt at komme med yderligere detaljer fra retsmøde og efterforskningen i øvrigt. Oplyser politiet i pressemeddelelsen.

Forsvundne Kim Wall var ikke i ubåden

Der har siden kl. 10.00 lørdag formiddag været arbejdet med bjærgning af den sunkne ubåd. Denne er nu hævet fra bunden og er blevet bugseret til et lukket område i Nordhavnen hvor teknikkere skulle undersøge den.

De tekniske undersøgelser af ubåden, har indtil videre vist at der ingen personer var i den, hvorfor den 30-årige Kim stadig er forsvundet.
Politiet vil derfor stadigvæk gerne tale med personer, som ikke allerede har oplyst om hendes færden. Herunder hvis nogen har set hende forlade ubåden i tidsrummet fra torsdag aften klokken 21.00, eller som fra en båd har set personer på ubåden, når den har været oppe ved vandoverfladen.

ubåd, ubådsmysteriet, forsvundne Kim Wall, Københavns Politi.

Den 30-årige svenske journalist Kim Wall er stadig forsvundet, da hun ikke var i den forliste ubåd. Foto. Københavns Politi.

Kim Wall beskrives som:

  • 30 år og 160 cm høj.
  • Spinkel af bygning.
  • Rødbrunt hår og brune øjne.

Hun var iført en orange bluse med lange ærmer, en sort/hvid blomstret nederdel, samt nylonstrømper og hvide tennissko, da hun tog afsted med ubåden torsdag aften.
Skulle man ligge inde med oplysninger om den forsvundne svenske Kim Wall, eller andre oplysninger som kan være relevant for efterforskningen. Så kan Københavns Politi kontaktes på tlf. 114.

/112news/
Denne artikel er set1917gange.