22-årig mand smed sjus ind i politibil

22-årig mand smed sjus ind i politibil

politibil, politi, 112, krimi, 112news.dk

Arkiv foto. Christian Seb Schmock.

Slagelse: En 22-årig mand fra Slagelse blev natten til lørdag så sur på politiet, at han smed en sjus ud over betjentene i en patruljebil i Slagelse. Det oplyser Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i døgnrapporten.
Patrulje var stoppet op på Schweizerpladsen i Slagelse natten til lørdag, da en 22-årig mand og en 34-årig kvinde – begge er fra Slagelse – henvendte sig til patruljen med et spørgsmål.

Den 22-årige var dog ikke helt tilfreds med betjentens svar, og valgte derfor at smide sin sjus ind i politibilen og ud over betjentene, hvorefter han smed sit glas på gaden.
Dette var dog for meget for betjentene, men da de ville anholde manden, blev han hidsig og råbte en stribe ukvemsord til betjentene, som måtte bruge peberspray for at få ro på stedet.

Den 34-årige kvinde blandede sig også i anholdelsen med tilråb, og blev derfor derfor også anholdt.

Den 22-årige blev taget med til politistationen i Næstved, hvor han blev sigtet for vold mod politiet, ved at have smidt sin sjus ud over betjentene.
Hans 34-årige kvindelige ledsager blev kørt til politistationen i Slagelse, hvor hun blev afhørt og sigtet for ”fornærmelig tiltale”, som det hedder i straffeloven.

/112news/

Photocare Slagelse

Denne artikel er set3802gange.