TV: Special dykkere fra Søværnets Minørtjeneste deltog i eftersøgningen af Emilie Meng

Du kan se de specialtrænede dykkere igang med at undersøge en større mose i klippet herover. Video. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: Politiet fik assistance af dykkere fra Søværnets Minørtjeneste, da de torsdag formiddag iværksatte endnu en storstilet eftersøgning i Korsør Lystskov efter den forsvundne nu 18-årige Emilie Meng, som ikke er set siden den 10. juni i år.
I dag fik politiet så assistance af special dykkerne, som skulle undersøge moser, søer og vandhuller som der er mange af i skoven, men det har dog endnu ikke givet nogen nye spor i sagen.

Det var blandt andet en større mose ved en parkeringsplads i bunden af skoven som dykkerne undersøgte, hvilket foregik meget strategisk, for at være sikker på hele mosen blev gennemsøgt ordentligt.

Mosen ligger samtidig ved den parkeringsplads i skoven, som flere gange er nævnt på Facebook, da vidner angiveligt skulle have set en kassebil køre rundt, netop den morgen pigen forsvandt.
Det har dagen igennem vagt stor undring på Facebook hvorfor politiet vælger at søge i Korsør Lystskov, som ligger knap 6 km fra det sted, hvor Emilie sidst blev set i live, men det skyldtes ifølge efterforskningslederen blot, at man ønsker at lukke nogle huller i sagen, og så man kan sige området er ordentligt gennemsøgt.

– Vi har ikke været systematisk gennem skoven tidligere. Det gør vi nu, sagde Steen von Würden som stod for dagens eftersøgningen til TV ØST.

Politiet genoptager eftersøgningen i Korsør Lystskov imorgen, det oplyste politiet tidligere på aftenen.

/112news/
Denne artikel er set5567gange.