TV: Forsvundne Emilie – Politiet og forsvaret leder i skov, søer og moser efter Emilie Meng

Korsør: Det har ikke umiddelbart givet nye spor i sagen, da politiet torsdag iværksatte endnu en storstilet eftersøgning, efter den forsvundne nu 18-årige Emilie Meng som har været forsvundet i godt 3 måneder, men politiet genoptager eftersøgningen i morgen.
Torsdag morgen iværksatte Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi endnu en storstilet eftersøgning i Korsør efter den forsvundne Emilie Meng, hvor der med blandt andet politiets gruppe 1 hunde, samt nogle specialtrænede dykkere fra forsvaret, blev søgt i både moser, søer og skov.

– Vi gennemsøger et område af Lystskoven syd for Korsør som led i vores efterforskning af sagen om den forsvundne kvinde.  En del af området er tidligere blevet gennemsøgt af frivillige, men vi vil være helt sikre på, at hun ikke er der, siger Søren Ravn-Nielsen til TV-Øst.
Eftersøgningen startede torsdag formiddag, hvor en gruppe hundeførere undersøgte et stykke langs motorvejen, omkring den sti hvor pigen sidst blev set i live, mens den store del af eftersøgningen, som skulle foregå i den sydlige del af Korsør Lystskov blev sat i gang.

Her blev hundeførere delt op i grupper, hvor de fra en kommandocentral ved Comwell Klarskov Gård, blev delt op i grupper, som skulle afsøge anviste områder af skoven, mens en gruppe dykkere fra Forsvarets Minørtjeneste skulle undersøge de mange søer, vandhuller og moser som er i skoven, men trods den store og meget grundige afsøgning torsdag, har det altså endnu ikke bragt politiet videre i efterforskningen.
Mange frivillige har ellers tidligere afsøgt store dele af skoven, og hvorfor politiet så nu vælger at afsøge lige netop Korsør Lystskov, som ligger i den modsatte ende af byen og altså godt 6 km fra det sted hun sidst blev set i live, er de ifølge politiet ikke nogen speciel grund til, andet end man ønsker at lukke nogle huller i sagen.

– Vi har ikke været systematisk gennem skoven tidligere. Det gør vi nu, sagde Steen von Würden som stod for eftersøgningen overfor TV-Øst.

Eftersøgningen i dag har dog ikke givet politiet nogen nye spor at gå efter, selv om der da blev givet tegn flere gange fra politiets hunde, ligesom flere effekter blev indsamlet, så har det altså ikke bragt politiet nærmere en opklaring af, hvad der skete den morgen pigen forsvandt, men eftersøgningen bliver dog genoptaget i morgen, det bekræfter efterforskningsholdet overfor TV-Øst her til aften.
Emilie Meng forsvandt klokken 4 om morgen den 10. juli, da hun skiltes med sine veninder på Korsør Station, som tog en taxa hjem, mens Emilie valgte at gå de 3 km til sit hjem i det centrale Korsør, men siden har ingen altså set hende, ligesom alle spor ender i området omkring Korsør Station.

Skulle du ligge inde med viden om, hvor Emilie er, eller hvad der skete den morgen omkring ved en 4 tiden hvor hun forsvandt, så sidder Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi klar ved telefonerne døgnet rundt på tlf. 114. Og det kan måske være din opringning som kan få politiet videre i sagen, selv om man måske mener det man ved, ikke er så relevant, så kan det alligevel være lige det politiet mangler, det lød opfordringen tidligere fra politiet.

/112news/
Se alle billederne fra dagens eftersøgning i galleriet herunder. Foto. Lasse Antonsen og Nicolaj Svensson – 112news.dk

« af 84 »
Denne artikel er set18198gange.