TV: Politiets special hunde markerede flere fund ved Emilie Eftersøgning

Korsør: Politiets særlige gruppe 1 hunde, også kaldet nedgravningshunde, som er i stand til at lugte sig frem til nedgravede lig, blev i dag indsat i jagten på nye spor i Emilie Sagen, da politiet torsdag formiddag iværksatte en større eftersøgning i den sydlige del af Korsør Lystskov.
Hundeførerene fik hver udleveret et område af skoven, som så skulle gennemsøges af deres specialtrænede hunde, som blandt andet kan lugte hvis et lig er gravet ned, hvorefter området så kunne ses som fri for spor efter den forsvundne pige.

Hundende markerede da også flere steder i skoven, hvor betjentene tog billeder af finde stedet, ligesom det fundne blev indsamlet til analyse for, om det kunne have forbindelse til den forsvundne pige.

Et af stederne var omkring en parkeringsplads i bunden af skoven, hvor hunden markerede på en genstand, som fik betjentene til at indsamle genstanden med det såkaldt dna kit, hvor betjenten iklæder sig handsker og bind for munden, mens genstanden samles op i en special dna pose.
Trods de fundne genstande i skoven i dag, var udmeldingen fra politiet, at der ikke er fundet noget nyt og afgørende for sagen, men at de vil genoptage eftersøgningen imorgen.

Emilie Meng forsvandt omkring Korsør Station ved 4 tiden om morgen søndag den 10. juli, hvor hun skiltes med sine veninder efter en hyggelig aften i Slagelse, og siden har både politiet og flere hundrede frivillige søgt efter pigen, hvor næsten hver en sten og hvert et blad i byen er blevet vendt, men dog stadig uden spor af hvad der skete den morgen hun forsvandt.

/112news/
Denne artikel er set8793gange.