TV: Politiet intensivere tilstedeværelsen på Motalavej i Korsør

Politiet intensivere tilstedeværelsen på Motalavej i Korsør

Korsør: Efter tre aftener med mulige på-satte brande i området omkring Motalavej i Korsør, har politiet nu valgt at intensivere deres tilstedeværelse i området.

De sidste tre aftener har politiet været massivt tilstede i området omkring Motalavej, hvor op mod 7 – 8 politipatruljer kører non-stop rundt i kvarteret.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Tilstedeværelsen har dog også haft sin effekt, da der siden den intensive patruljering i området begyndte, ikke har været nogle brande eller andet i området.

Den øgede tilstedeværelse har dog også skabt frustrationer, hvor flere unge føler sig provokeret af politiet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS-Vagt-Banner

Bil med unge blev kontrolleret

Under lørdagens tilstedeværelse i området, tog en bil med to unge kontakt til politiet på Lidl´s parkeringsplads, hvilket resulterede i at billisten blev grundigt undersøgt.

Den unge billist blev bedt om at deltage i en narkotest, hvilket provokerede ham en del, da han på ingen måde virkede påvirket af stoffer.

Testen gav dog også et negativt resultat, hvilket udviklede sig til en mindre diskussion med betjentene, som bad de unge forlade stedet, inden de ville blive anholdt. Det oplyser 112news fotograf på stedet.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Mange ressourcer sat ind

Ifølge Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi, så skyldtes den intensive patruljering i området de brande som var i området tidligere på ugen, der fordes at være på-satte.

Der er hver aften de seneste tre dage, blevet observeret op mod 8 politipatruljer i området, men hvor mange ressourcer der virkelig bliver brugt, ønsker politiet ikke at kommentere på. Det skriver TV-Øst.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
– Vi har øget patruljeringen på grund af de bil-afbrændinger, der har været i området, siger Anders Dahl Nielsen, vagtchef ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.

– Jeg kan ikke komme ind på, hvor mange ressourcer, vi har afsat til området. Nu forsøger vi at imødekomme den tiltagende uro i området med vores tilstedeværelse, tilføjer han.

Hvor længe den øgede patruljering skal stå på vides ikke.

/112news/

Photocare Slagelse

Denne artikel er set5031gange.