Forøget indsats fra politiet efter påsatte brande

Forøget indsats fra politiet efter påsatte brande

Det er brande som denne i to biler ved Ældrecentret Solbakken på Motalavej i korsør mandag aften, som nu har fået politiet til at øge indsatsen i boligområderne. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Politiet har nu forøget indsatsen, efter der igennem den seneste uges tid har der været flere påsatte brande i de særligt udsatte boligområder i Slagelse Kommune. Det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse.
Det er de udsatte boligområder Ringparken i Slagelse og Motalavej i Korsør, som i den senest uge atter har været hærget af flere påsatte brande, som nu har fået politiet til at øge den synlige tilstedeværelse i områderne.

LÆS OGSÅ: TV: Endnu en påsat bilbrand i Korsør

De seneste brande var lørdag hvor der var sat ild i en bil, der var parkeret på Kierulffsvej i Slagelse, og hvor ilden spredte sig til yderligere to biler.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS-Vagt-Banner

Lørdag aften blev der antændt en knallert i et skur på Kierulffsvej, men heldigvis skete der kun mindre skader på skuret, mens knallerten udbrændte.

Stort fokus på disse områder

De to boligområder har i forvejen stort fokus fra politiet, som har afsat særlige ressourcer til det opsøgende og forebyggende daglige arbejde i kvartererne.

Imidlertid får de seneste ildspåsættelser politiet til at øge den synlige tilstedeværelse. Det sker ikke mindst for at sikre, at borgerne kan færdes trygt i områderne, men naturligvis også for at forebygge yderligere tilfælde af hærværk.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Indsatsen sker i øvrigt i tæt samarbejde med Slagelse Kommune og boligselskaberne i de to områder, og ligger i forlængelse af den “boligsociale beredskabsplan”, der er udarbejdet for perioden 2017-2021.

LÆS OGSÅ: TV: Politiet intensivere tilstedeværelsen på Motalavej i Korsør

– Det er et kerneområde for politiet at sikre orden og sikkerhed, og vi håber med de seneste tiltag at kunne dæmme op for den utryghedsskabende adfærd, som enkelte uheldige elementer står bag. Vi har samtidig en palet af præventive indsatser, som vi kan bringe i spil, ligesom vi også benytter os af muligheden for at give den enkelte urostifter et forbud mod at opholde sig i et bestemt område, fortæller politiinspektør Thorkild Steen Jensen.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Photocare Slagelse

Opfordring til beboerne i områderne

Politiet opfordrer nu også beboerne i de berørte boligkvarterer til at være ekstra opmærksomme.

Opmærksomheden skal rettes på personer, der enten opfører sig mistænkeligt eller på anden måde optræder frembrusende eller voldelig.

Opfordringen går også på at borgerne skal rette henvendelse til politiet på tlf. 1-1-4 med eventuelle oplysninger og iagttagelser. Skriver de i pressemeddelelsen.
Sådan så der ud omkring Motalavej lørdag aften, efter politiet har forøget indsatsen og den synlige tilstedeværelse i områderne. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk
Denne artikel er set4712gange.