TV: Endnu en påsat bilbrand ved Plejecenter på Motalavej i Korsør

Endnu en påsat bilbrand ved Plejecenter på Motalavej i Korsør

Korsør: For anden gang på præcis en uge, stod to biler i brand på parkeringspladsen ved Plejecenter Solbakken på Motalavej i Korsør, og politiet søger nu vidner i sagen.
Det er præcis en uge siden der sidst var brand i en bil og en minibus, tilhørende Plejecentret Solbakken, på parkeringspladsen på Motalavej, og mandag aften var den gal igen.

LÆS OGSÅ: TV: Brand i minibus og bil på Motalavej i Korsør

Klokken 22.27 indløb der en melding om en bilbrand og da brandvæsnet ankom, havde flammerne allerede godt fat i to biler og var ved at sprede sig til en tredje.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

SLS-Vagt-Banner

Brandfolkene fik dog hurtigt slukket ilden, men begge biler udbrændte totalt mens den tredje fik skader på siden, som følge af varmen fra branden.

Området hårdt plaget af brande

Området omkring Motalavej har nu de seneste otte dage været hårdt ramt af flere påsatte brande, som den ved Plejecentret mandag aften.

Tidligere mandag aften var en bil også forsøgt sat i brand på Remisevej, kun få hundrede meter fra Motalavej, men her havde beboerne selv fået slukket ilden, inden den nåede at få fat.

Artiklen forsætter efter videoen. Fotograf. Lasse Antonsen.

I sidste uge var to biler på Egersundsvej sat i brand, ligesom en skraldespand som stod ved Værestedet Birkehuset også på Egersundsvej.

Politiet er nu mere massivt tilstede

Grundet de mange påsatte brande på Motalavej og i nordbyen i Slagelse, har politiet nu også intensiveret deres synlige tilstedeværelse i områderne.

LÆS OGSÅ: TV: Politiet intensivere tilstedeværelsen på Motalavej i Korsør

Omkring Motalavej i Korsør har politiet gennem tre aftener, patruljeret området med ikke mindre end 7 – 8 politipatruljer.

Til trods for den øget tilstedeværelse i områderne, så har der alligevel været flere tilfælde af påsatte brande, både omkring Motalavej og i Slagelse Nordby.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Politiet søger vidner

Ifølge politiet er de ikke i tvivl om at brandende er påsat, og sagen efterforskes derfor som brandstiftelse, men det står dog skidt til med vidner i sagen.

Det er meget sparsomt med spor politiet har at gå efter, særligt da der ingen vidner har været til de mange brande, udover bilbranden på Egersundsvej.

LÆS OGSÅ: TV: Endnu en påsat bilbrand i Korsør

Her havde et vidne set fire unge forlade stedet på scootere, på tidspunktet for brandens opståen, og disse unge er politiet derfor meget interesseret i at få kontakt med.

Artiklen fortsætter efter annoncen…
Politiet har derfor også tidligere opfordret eventuelle vidner i sagen, til at henvende sig til politiet med deres viden, da det måske kan hjælpe dem videre i sagen.

Skulle du derfor sidde inde med viden der kan hjælpe politiet med opklaring af sagen, så kontakt Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på tlf. 114.

/112news/
Denne artikel er set3539gange.