TV: Mand måtte reddes ud med stige fra brændende lejlighed

Lejlighedens mandlige beboer måtte reddes ud af den brændende lejlighed med brandvæsenets stige. Foto. Michael Johannessen – holbaekonline.dk

Holbæk: En mand måtte torsdag aften reddes ud med stige, da der var opstået brand i hans lejlighed i Ladegårdsparken Vest i Holbæk.

Brandvæsnet var hurtigt fremme på stedet, hvor der mødte dem en overtændt lejlighed, mens beboeren hang i et vindue og råbte om hjælp, mens røgen væltede ud over manden.




Brandvæsnet fik derfor hurtigt sat en stige op til vinduet, hvor en brandmand kravlede op og fik manden reddet ned, inden ilden rigtig fik fat i rummet hvor han opholdt sig, hvilket fik de tililende naboer på stedet, til at bryde ud i jubel og klabsalver over redningen, samt lettelsen over manden blev reddet ud i tide, det skriver holbaekonline.dk

Manden blev i ambulance kørt til sygehuset til observation for røgforgiftning, mens brandfolkene kunne påbegynde slukningen af branden i lejligheden, som havde nået at få godt fat mens manden blev reddet, men den kom dog alligevel hurtigt under kontrol.




Da man undersøgte de øvrige lejligheder i opgangen, fandt man ud af der også befandt sig en person i lejligheden over den brændte, men personen her skulle dog kun have fået meget lidt røg, det oplyste politiets indsatsleder på stedet overfor holbaekonline.dk

Hvordan branden er startet vides endnu ikke, men branden nåede at anrettet store skader på lejligheden som er delvist udbrændt, ligesom der er store sod skader i resten af lejligheden, men det skulle dog være muligt for de øvrige beboere at vende hjem igen, efter en grundig udluftning af ejendommen.




– Vi kender ikke på nuværende tidspunkt årsagen til branden, oplyser politiets indsatsleder til Holbaekonline.dk, og fortæller at man har sendt en politipatrulje til sygehuset for at snakke med manden, når det kan lade sig gøre.

/112news/




Se mere tv fra branden i klippet herunder. Foto. Morten Sundgaard – skadestedsfotograf.dk




Se alle billederne fra branden i galleriet herunder. Foto. Morten Sundgaard – skadestedsfotograf.dk

« af 21 »




Denne artikel er set9505gange.