TV: Emilie sagen – Arkæologer hjælper politiet med at grave efter spor

Korsør: Onsdag morgen iværksatte Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en større eftersøgning igang i de 4 haveforeninger som ligger tæt ved Korsør station, som er det sidste sted den forsvundne Emilie Meng blev set i live.
Knap 100 betjente samt Beredskansstyrelsen gik i gang med den omfattende eftersøgning klokken 8 onsdag morgen, hvor hele området blev afspærret, mens alle der skulle ind eller ud af området blev stoppet og kontrolleret.

Politifolkene var ifølge vidner på stedet meget grundige i deres eftersøgning, hvor alle huse blev tjekket igennem fra kælder til kvist, ligesom der også blev tjekket i skabe og skuffer, og til de steder hvor ejeren ikke var tilstede, skulle politiet have fået dommerkendelse tilat gå ind, så også disse huse kunne blive tjekket.
Udover de knap 100 betjente, var der også et hold specialtrænede hunde, som blev brugt til at gennemsøge det enormt store område, hvor der da også blev markeret forskellige steder, hvor betjente med skovle var klar til at grave.

Til udgravning af de steder hvor hundene havde markeret, valgte politiet hen af onsdag eftermiddag, at tilkalde et hold arkæologer fra Århus, som skulle hjælpe med udgravning af de steder, for at sikre eventuelle spor, som ifølge Sjællandske foregik med små skeer i hånden.
Dog lykkedes det ikke onsdag at finde noget nyt og afgørende for sagen, trods den store eftersøgning som først blev afsluttet ved 17.20 tiden, og området har så været fortsat spærret hen over natten, og afsøgningen er så blevet genoptaget torsdag morgen, da der fortsat manglede at blive afsøgt i en del af området, men politiet forventer at være færdige i løbet af torsdag eftermiddag.

/112news/
Denne artikel er set6957gange.