TV: Station 2 efterlyst gik i luften ved Korsør station

Fotograf. Nicolaj Svensson- 112news.dk

Korsør: Torsdag aften blev der sat spot lys op af Korsør station og kamera blev sat op Station 2 efterlyst sendt fra Korsør Station hvor krimi-værten Anne-Katrine Bondo fortæller om den forsvundne 18-årig Emilie Meng fra Korsør.

– Jeg tror den her sag er noget der fylder meget i alle, alle har fulgt med i den og jeg har også i den grad fulgt med hver gang der er kommet nyt så har jeg håbet nu bliver hun fundet nu er der nye spor men sagen er altså stadig uopklaret fortæller krimi-værten Anne-Katrine Bondo Live fra Korsør station.
Emilie Meng forsvandt sporløst søndag morgen kl 04.00 den 10 juli fra Korsør station, Emilie havde været i byen med nogen venner i Slagelse og da de ankom til Korsør Station tog vennerne en taxa hjem og Emilie ville gå de 3.5 km hjem fra stationen.

Det er stadigvæk et mystik hvad der skete med Emilie efter venneren tog en taxa hjem om morgen fra stationen, og man har ikke fundet nogen brugbare spor der vil kunne hjælpe efterforskningen med at finde ud af hvad der skete med Emilie.
Ved hjælp fra nogen eftersøgnings-grupper som Missing People og Forsvundne personer samt mange Civile mennesker som har ledt i alle krog i hele Korsør har stadig ikke givet noget held.

Den 31 august satte Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi en større eftersøgning igang i de 4 haveforeninger som ligger syd for Korsør station, alle haver og stier blev undersøgt med hunde og alle som har huse i foreningen blev registret af politiet, men heller ikke her fandt man nogen spor som kunne opklare sagen.
Søndag den 18 september får Korsør atter besøg af gruppen Forsvundne personer
som vil sende nogen frivillige ud på søg efter Emilie Meng, mødestedet er ved havnearkaden 38 ved siden af Restaurant Vandkanten, klokken 09.00 er der fælles morgenmad og klokken 10.00 starter eftersøgningen, der vil hovedsagelig blive søgt i vand hvor man vil undersøge havebundet grundigt.

Hjælpen vil være frivillige dykker og både man vil også bruge fodfolk med vaders til søg ved lav vandet strækninger og så vil der være nogen frivillige til at gå langt strandkanten, man får også hjælp fra nogen frivillige til at sætte droner op som har fået tilladelse til at bruge i dette søg og så kommer der frivillig med heste så de kan søge i skov og i høje græsarealer.
En facebook bruger har fået nogen sponsore i hus til hjælp med forplejninger til frivillige den 18 september til eftersøgningen af Emilie Meng.

Foto.Facebook

Foto.Facebook

/112news/
 

 

 

 

Denne artikel er set10333gange.