TV: Politiet gennemsøger kolonihaver i Korsør efter Emilie Meng

Korsør: Politiet har onsdag morgen iværksat en omfattende eftersøgning i et kolonihaveområde omkring Korsør Station i Korsør, i jagten på nye beviser i sagen om den forsvundne Emilie Meng, som har været savnet siden den 10. juli.
Onsdag morgen klokken 8.00 troppede godt 100 betjente og Beredskabsstyrelsen op, ved de 4 kolonihaveforeninger i Korsør, som ligger tæt på stationen, som altså er det sidste sted hun er blevet set i live.

Hvorfor politiet har valgt at sætte så stor og omfattende eftersøgning igang nu, vides ikke, men politiet oplyser dog selv, at der blot er tale om en opfølgende eftersøgning, og for at lukke nogle huller i sagen, så man er helt sikre på hun ikke er at finde i det område, og at det altså ikke skyldes nye oplysninger eller vidner i sagen.
En beboer i haveforeningen udtalte overfor TV-Øst, at politiet bad om adgang til deres have, som blev meget grundigt gennemsøgt, hvor blandt andet alle skuffer og skabe, samt loftet blev tjekket igennem.

Hele haveforeningen er afspærret, og alle personer der skal ind og ud af haveforeningen, bliver altså tjekket og kontrolleret af politiets kontrolposter, som heller ikke tillader pressen adgang til området.
Hvornår aktionen er færdig og om det kan bidrage til efterforskningen vides endnu ikke, men vi vil holde jer opdateret, når der sker noget nyt i sagen.

/112news/
Denne artikel er set7792gange.