To unge varetægtsfængslet efter flere påsatte brande i Korsør

To unge varetægtsfængslet efter flere påsatte brande i Korsør

Det var en voldsom brand der mødte brandfolkene mandag kort før midnat, da et udendørslager ved Netto stod i flammer. Nu er en 15 og 17-årig sigtet for at stå bag branden. Fotograf. Lasse Antonsen – 112news.dk

Korsør: To unge drenge på 15 og 17 år blev onsdag fremstillet i et grundlovsforhør ved retten i Næstved og varetægtsfængslet i fire uger, sigtet for flere påsatte brande i Korsør.

Den 15-årige blev anholdt tirsdag og er sigtet for i alt 4 tilfælde af brandstiftelse. det skriver Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi i en pressemeddelelse onsdag.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Han er sigtet for at stå bag branden i Netto på Kjærsvej, en brand i børnehaven Lilleskov ved siden af Netto, samt en brand ved Broskolen på Birkemosevej og i et legehus i børnehaven ved Broskolen.

LÆS OGSÅ: 15-årig anholdt påsat brand i Netto butik og børnehave

Det var blandt andet nogle vidneforklaringer, der førte politiet på sporet af den unge mand, som altså blev anholdt tirsdag og sat for en dommer onsdag, som valgte at varetægtsfængslet ham for de fire brande.

17-årig varetægtsfængslet

Tirsdag aften kunne politiet så anholde yderligere en ung mand på 17 år, som er sigtet for brandene i Netto på Kjærsvej og ved børnehaven Lilleskov mandag aften, men altså ikke for branden ved Broskolen og i legehuset.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Han blev ligesom den 15-årige fremstillet i grundlovsforhør ved retten i Næstved onsdag eftermiddag, hvor dommeren valgte at varetægtsfængsle ham for de to brande. Det skriver sn,dk

LÆS OGSÅ: Påsat brand i legehus politiet søger vidner

Ifølge sn.dk så nægter begge de unge drenge sig skyldige i de alvorlige anklager om brandstiftelse, som altså fortsat efterforskes af politiet.

Skulle du have oplysninger i sagen som kan hjælpe politiet, så kontakt da Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi på tlf. 114.

OPDATERET torsdag klokken 17.19

Vi har korregeret artiklen hvor det fremgik at den 15-årige skulle stå bag branden i et kolonihavehus på Stenstrædet i Korsør.

Denne oplysning fremgik af en udsendt pressemeddelelse fra Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi onsdag eftermiddag.

Artiklen fortsætter efter annoncen…

Det viser sig dog at den 15-årige skulle være anholdt allerede før branden i kolonihavehuset.

Idag fremgår det dog også af politiets døgnrapport, at han er sigtet for branden i legehuset, men ikke i kolonihaven.

Det har ikke været muligt at få en udtalelse fra politiet på informationen, da han ikke har besvaret telefonen.

/112news/

Denne artikel er set5036gange.