Stormen Malik: Korsør slap med mindre oversvømmelser efter stormflod

Stormen Malik: Korsør slap med mindre oversvømmelser efter stormflod

Korsør slap med mindre oversvømmelser, da en stormflod søndag ramte flere steder i de indre danske farvande og Issefjorden.

En stormflod ramte søndag flere steder i de indre danske farvande, efter stormen Malik havde presset store mængder vand ind i farvandene.

I Korsør ramte stormfloden søndag aften, hvor den omkring kl. 23.10 toppede med en vandstand på 1.35 m over normalen, før vandet igen begyndte at trække sig tilbage.

Det gav dog heldigvis ikke anledning til større oversvømmelser i Korsør, hvor kommunen og beredskabet ellers havde været i gang siden lørdag med at sikre mod vandmasserne.

Artiklen fortsætter efter billedet…

Der blev blandt andet oprettet et dige som her på Batterivej med big bags, som skulle holde vandet ude af byen. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

Oversvømmelserne blev dog begrænset til området omkring Fæstningen og Fiskerihavnen som stod helt under vand. Men også den lokale bådforeningen Lilleø på Møllevangen blev delvist oversvømmet.

Det lykkedes dog at holde vandet væk fra centrum af byen og alle butikkerne, da man blandt andet havde blokeret kloakkerne med big bags, for at vandet ikke skulle komme denne vej.

Dog kom vandet op gennem kloakkerne på Tårnborgvej, som er hovedvejen gennem byen, hvor der flere steder stod vand på kørebanen.

Vandet blev presset op af kloakkerne på Tårnborgvej, som fik kørebanen til at stå under vand flere steder. Foto. Lasse Antonsen – 112news.dk

/112news/

Denne artikel er set372gange.