Stor narkofund i laboratorium med 50 kilo amfetamin i Slagelse

Arkiv foto.

Arkiv foto.

Slagelse: Sydsjællands og Lolland-Falsters Politi slog i samarbejde med flere andre politikredse i går kort efter middag til mod nogle formodede narkobagmænd på en adresse i Slagelse.

Ved aktionen blev der beslaglagt 50 kilo amfetamin og et større pengebeløb. Der er indtil videre anholdt fem personer i alderen 22 til 47 år, som alle er sigtet for salg af narko.
Politiet har efterfølgende ransaget en række lokaliteter og herunder fundet, hvad der fremstår som et amfetaminlaboratorium, hvor gerningsmændene var i færd med at fremstille mindst 50 kilo amfetamin yderligere.

Det kan oplyses, at 100 kilo amfetamin svarer til ca. 10 millioner kroner på gadeplan.
De anholdte har været fremstillet i dag i grundlovsforhør ved retten i Næstved. Ved grundlovsforhøret blev de fire personer ifølge specialanklager Søren Martin Jensen varetægtsfængslet. Den femte person er blevet løsladt.

– Med de anholdelser, vi har foretaget i går, har vi formodentlig fået fat i nogle af de meget store aktører i den organiserede narkohandel. Og det er vores umiddelbare opfattelse, at disse bagmænd har distribueret narkotika til en større region end blot her i politikredsen, siger politiinspektør Kim Kliver og fortsætter:
– Det er bekymrende at finde så store mængder amfetamin, som vi har set i denne sag. Men det viser samtidig, at politiet er i stand til at ramme de store fisk i den danske narkohandel.

/Pressemeddelelse/
Denne artikel er set4688gange.