TV: Forsvundne Emilie – Nu søger søværnets dykkere i andre moser i byen

Korsør: Henover torsdagen og fredagen har Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi foretaget en større eftersøgning i Korsør Lystskov, hvor både nedgravningshunde, samt specialdykkere fra Søværnets Minørtjeneste deltog, i søgen efter spor i sagen om den forsvundne Emilie Meng.
Fredag eftermiddag undersøgte et hold af dykkerne så også en anden mose i byen, som ligger på Tårnborgvej,  altså på den samme vej som den forsvundne Emilie formentlig ville have gået, for at nå til sit hjem i det centrale Korsør.

Undersøgelsen af mosen gav dog tilsyneladende ikke nogle nye spor i sagen, men i stedet dukkede der en masse andre effekter op af mosen, som blandt andet en kuffert med cd´er, affald, forhjul og forgaffel til en scooter, samt en masse andre småting, men altså ikke noget som umiddelbart har noget med Emilie sagen at gøre.
Politiet færdiggjorde fredag eftermiddag deres undersøgelser i skoven, hvor der nu kun mangler et meget lille område, som vil blive undersøgt i løbet af næste uge, men at man derudover ikke har fundet noget som har med Emilie at gøre, udover forskellige genstande, som nu er blevet fjernet, så de ikke blir fundet af andre, som fejlagtigt ville tro det var noget som var blevet overset, og man kan nu derfor helt udelukke skoven fra sagen.

– Vi ville selvfølgelig gerne have fundet noget, der kunne lede os i den rigtige retning. Men når det så er sagt, så kan vi nu i hvert fald udelukke, at der er noget at komme efter i den del af byen, fortæller Steen von Würden, der er efterforskningsleder hos Sydsjællands- og Lolland-Falsters Politi til TV-Øst.
Den store eftersøgning politiet har foretaget, sker angiveligt på baggrund af nogle vidner, som havde observeret en hvid kassebil, først ved 3.15 tiden på Tårnborgvej ved tøjbutikken Outlet, og senere på morgenen i Korsør Lystskov, hvor den kørte meget hurtigt, så et vidne måtte hoppe til side for ikke at blive påkørt, det skriver TV-Øst.

Politiet valgte på baggrund af vidneudsagnene fredag, at efterlyse den hvide kassebil i medierne, da man mener føreren kan have vigtig viden i sagen.

Det drejer sig formentlig om en hvid Mercedes Sprinter kassebil, som er set flere steder i byen den morgen, den 10. juli, omkring 4 tiden, hvor Emilie sidst er set i live på Korsør Station, hvor hun valgte at gå hjem, mens veninderne fortsatte i en taxa.
Det er nu særligt føreren af den kassebil politiet ønsker at tale med, da personen kan have vigtige oplysninger i sagen, men politiet mener dog ikke bilen har noget med sagen at gøre, men skulle man have oplysninger om bilen eller dens fører, så høre politiet gerne fra dig på tlf. 114.

Politiet ønsker dog kun opkald med relevante oplysninger, om en hvid kassebil i Korsør tidligt om morgenen den 10. juli, idet politiet er begyndt at modtage opkald om hvide kassebiler i Jylland.

– Vi er begyndt at få henvendelser fra personer, der har bemærket hvide varebiler i Jylland. Men det er altså kun henvendelser, der koncentrerer sig om tidspunktet omkring morgenen den 10. juli og omkring Korsør by, som vi kan arbejde videre med, fortæller Steen von Würden til TV-Øst.

/112news/
Denne artikel er set8069gange.