TV: Forsvundne Emilie Meng: Politiet efterlyser nu en hvid kassebil som er set i skoven

Korsør: I forbindelse med politiets eftersøgning i Korsør Lystskov efter den forsvundne nu 18-årige Emilie Meng fra Korsør, som ikke er set siden hun skiltes med sine veninder ved 4 tiden om morgen den 10. juli på Korsør Station, efterlyser politiet nu en hvid varevogn.
Der var stor forundring igår, da politiet pludselig iværksatte en større eftersøgning i Korsør Lystskov efter den forsvundne Emilie Meng hvilket undre mange, at man pludselig begyndte at søge der 3 måneder efter hendes forsvinden, men ifølge politiet skyltes det altså ikke nye tip eller spor i sagen, men blot at man ønskede at lukke nogle huller.

I dag efterlyser politiet så en hvid kassevogn, som af vidner er blevet set kørende hasarderet gennem Korsør Lystskov den morgen hvor pigen forsvandt, og den er blandt andet grunden til, at politiet nu gennemsøger store dele af skoven, samt de søer, moser og vandhuller som er i skoven.
Kassebilen skulle den morgen hun forsvandt, have kørt meget hurtigt gennem skoven, hvor et vidne nærmest måtte springe til side for ikke at blive påkørt, ligesom der efterfølgende blev observeret, at der i en af søerne i skoven, var et hul i andemaden, som kunne indikere at noget var blevet smidt i vandet for nyligt.

TV-Øst har idag været i kontakt med det vidne som havde set kassebilen i skoven, og han bekræfter episoden over for TV-Øst, og kunne så tilføje, at der muligvis er tale om en Mercedes Sprinter, og han husker episoden tydeligt, da den kørte meget voldsomt gennem skoven.
– Jeg lagde mærke til den, fordi den kørte afsindigt hurtigt ud fra der, hvor man kørte på færgerne i gamle dage. Kort tid efter kom den kørende lige så sindssygt hurtigt den anden vej, det siger vidnet Erling Jensen til TV ØST.

Et andet vidne har også observeret en hvid kassebil i Korsør den morgen hun forsvandt, og det var en musikker, som havde set en kassebil holdende med lygterne tændt ved butikken Outlet i Korsør, men om der er tale om den samme bil vides ikke, men oplysninger har dog nu fået politiet til at efterlyse bilen.
Efterforskningslederen ved Sydsjælland og Lolland-Falsters Politi mener dog ikke bilen har noget med sagen at gøre, og føreren er derfor ikke mistænkt for noget, men politiet vil dog alligevel meget gerne i kontakt med føreren af den hvide kassebil, da personen kan have vigtig viden for sagen.

– Vi er nået så langt i efterforskningen, at vi gerne vil lukke det her hjørne af. Vi har ingen forventning om, at den har noget med sagen at gøre, men vi vil gerne afklare, hvem der har kørt i bilen, forklarede Søren Ravn-Nielsen til TV ØST.
Politiet fortsatte eftersøgningen i skoven idag, som de endnu ikke har et bud på hvornår er overstået, men skoven bliver nu meget grundigt undersøgt, så det kan udelukkes at pigen eller hendes ejendele skulle være at finde der.

/112news/
Denne artikel er set5408gange.